A Creppy már megint kisütött valamit

Kákos Eszter / ... és üzlettársa Szabó László Debrecenben nyitnak Creppy egységet.
Hétfő
2019.10.21.
Most nyitja első franchise egységét a Creppy palacsintázó Debrecenben, az átvevőkkel, Kákos Eszterrel és Szabó Lászlóval beszélgettünk az indulásról, terveikről.
 

1. Miért döntött a Creppyhez való csatlakozás mellett?

Mikor először jártunk a miskolci Creppy PalacsintaHázban az volt az első gondolatom, hogy egy ilyen magas színvonalat képviselő étterem Debrecenben is megállná a helyét. Rögtön tudtuk, hogy csatlakozni szeretnénk a hálózathoz. Lacival, az üzlettársammal is megbeszéltük, hogy egy ilyen éttermet mindenképpen kellene csinálnunk a lakóhelyünkön, Debrecenben is. Már aznap este utánanéztünk, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani és a Creppy üzleti oldalán ráleltünk a franchise lehetőségre, így nem volt kérdés, hogy bele kell vágnunk.

2. Mivel foglalkozott mielőtt a Creppy franchise partnere lett?

Mind a ketten értékesítők vagyunk két különböző cégnél. Lacinak komoly üzletvezetői múltja van, ami szerintem nagyon nagy előnyt jelent. Már régóta gondolkodtam egy vendéglátóhely létrehozásában, de egyedül nem mertem belevágni. Annak tudatában viszont, hogy Lacinak ezen a téren már van tapasztalata és ért is hozzá, könnyebb volt meghozni a döntést. Közösen átgondolva az egészet végül arra jutottunk, hogy ideje belevágni.

3. Hogyan látja a szektor helyzetét ma Magyarországon, milyen céljai vannak a most nyíló egységgel kapcsolatban?

Azt gondolom, hogy a minőségi vendéglátás mindenhol megállja a helyét. Számomra az üzletnyitás egy nagyon nagy volumenű dolog. Azért mertem belevágni ebbe a számomra új vállalkozási formába, mert tudtam, hogy a Creppy végig ott lesz velünk az úton és a háttérből támogat majd. Az étterem 12 éves múltja és az ez idő alatt elért sikerek pedig még jobban megerősítettek benne, hogy jó döntést hoztunk.

4. Honnan és hogyan gyűjtött információt a különböző franchise ajánlatokról?

Mi semmilyen más franchise rendszert nem tanulmányoztunk, csak a Creppyt. Ez köszönhető Réka személyének, hitelességének, illetve a hely különleges varázsának, ami már az első pillanatban megragadott bennünket.

5. Minek köszönhetően döntött a franchise partnerré válás mellett?

Azt gondolom, hogy ezzel a partnerséggel értéket tudunk teremteni Debrecenben. Nem utolsó sorban pedig a 3 gyermekem jövőjét is meg tudom vele alapozni. Jó lehetőség ez számukra, hogy az iskolai szünetekben, mikor nincs tanulás, belecsöppenhessenek a munka világába és részt vehessenek a családi vállalkozásban.

6. Mit vár el a franchise központtól? Milyen segítségre és támogatásra számít a központ részéről a működés során?

A franchise központ mindenben segít, támogat minket. Nyilvánvalóan ez már egy működő, bevált rendszer, amihez nekünk alkalmazkodni kell. Reméljük, hogy ez a támogatás hosszú távon mind két fél számára pozitív előnyökkel jár majd.

7. Mennyire támogatta a családja a döntésében, bevonja, részt vesz-e majd a család a vállalkozásban?

Célunk a CreppyBistro Debrecent felépíteni és azt sikeresen működtetni. A gyerekeim nagyon örülnek a leendő étteremnek, a közösségi oldalakon posztolnak is róla, és mindenkinek elújságolják, hogy mi nyílik hamarosan. Az elejétől kezdve bevontuk őket a folyamatokba, így nagyon lelkesen követik az eseményeket.

8. Kiknek ajánlja és kiknek nem a franchise partnerré válást?

Mindenképpen ajánlom a Creppy Franchise rendszerét azoknak, akik úgy érzik, örömmel lennének részesei egy már bevezetett, jól működő egységnek.

 9. Végezetül: egy jó tanács az éppen franchise vásárlás előtt állóknak!

Aki mer az nyer! Bátran vágjon bele minél hamarabb mindenki, aki minőségi vendéglátást szeretne létrehozni!


Creppy Palacsinta / A hálózat különleges étel-kompozícióiban a legszokatlanabb fogásokban is palacsintát találni.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.