Európai terjeszkedés / 2019 második felében számos európai országban, így hazánkban is új egységeket nyit meg az Easy Beer.
Kedd
2019.09.17.
A hazánkban is terjeszkedő Easy Wine, illetve Easy Beer koncepciók innovációjának köszönhetően könnyen megkerülhető a munkaerőhiány problémája.
 

Emelkedő jövedelem, folyamatos növekedés és könnyed üzlet, ez a recept az Easy Beer és az Easy Wine gasztró bároknál. A koncepció különlegessége, hogy nem szükséges - amint azt általában elvárnánk - nagyszámú munkatársat felvenni.

- A legtöbb étterem működtetése magas munkavállalói költségekkel jár. Az Easy koncepciókat oly módon terveztük meg, hogy ezeket a költségeket a szolgáltatás minőségének befolyásolása nélkül minimalizáljuk. Maximum egy vagy két alkalmazottnak kell lennie a konyhában, és legfeljebb két embernek a bárban - magyarázza Juris Roganovs, az Easy Wine and Easy Beer koncepció nemzetközi fejlesztéséért felelős franchise igazgatója. A koncepció nagy hangsúlyt fektet az önkiszolgálásra, mely teljesen egyedi módon jelenik meg az egységekben.

A gyakorlatban amikor belép a vendég egy Easy étterembe, kap egy mágneses kártyát, amellyel italokkal tölthet magának egy speciálisan kialakított italfalról. Ez azt jelenti, hogy nem kell megvárnia a pincér kiszolgálását, illetve nem használunk automata adagoló rendszert sem. Ezért lehetősége van mindenkinek arra, hogy annyit töltsön amennyit csak akar, még minimális mennyiségre is, csak kostoláshoz. A kitöltött mennyiség határozza meg az árat is, így a mágneskártyák segítségével pontosan követni lehet a vendégek fogyasztását. A vendégek egyben fizetnek távozás előtt. – Kiderült, hogy az önkiszolgálás gyorsabb és költséghatékonyabb, mivel csökkenti a további személyzetre való igényt, amellett, hogy minden kitöltött ital pontosan feljegyezhető. Ilyen módon az átvevő könnyen figyelemmel kísérheti a készletek mennyiségét és a befolyt összegeket, ami tovább segíti a munkájá – mondja Roganovs.

Az Easy Wine és az Easy Beer nagyon innovatív és gyakorlatias koncepciók, az intelligens megoldások és az informatikai rendszerek miatt, amelyek lehetővé teszik az önkiszolgálást, a fogyasztást, fizetések, hűségprogramok automatizálását és ellenőrzését.

A rigai bárok mellett az Easy Wine megtalálható Tbilisziben (Grúziában), és 2019. augusztus közepén nyitották meg az első Easy Beer egységet Koperben, Szlovéniában. Az ősz folyamán várhatóan megnyílik Budapesten is az első étterem. - Folytatódik az új partnerek keresése - megerősíti Roganovs, és hozzáteszi, hogy ezek a koncepciók könnyen átadhatók és sikeresek lehetnek bárhol Európában.

Azoknak a vállalkozóknak, akik úgy döntenek, hogy Easy franchise-t vásárolnak, megkönnyebbülés, hogy minden üzleti folyamatot részletesen leírnak a működési kézikönyvbe, emellett különféle támogatási eszközöket fejlesztettek ki, valamint képzéseket is szerveznek. Roganovs szerint minden olyan hely, ahol sok ember fordul meg, ideális az Easy koncepciók számára is, ezek lehetnek bevásárlóközpontok, repülőterek, városközpontok, de olyan látványosságok is, amelyek vonzzák a turistákat, vagy éppen a helyieket.

Az Easy Wine vendégei 60 különféle bort találnak, különféle árkategóriákból, az Easy Beer fogyasztói pedig mintegy 200 különböző sör kínálatából választhatnak. Az étterem munkatársai minden italhoz megfelelő snackeket vagy fogásokat ajánlanak.

A koncepció további franchise partnereit keresi Magyarországon.


Egy jó sör? / A kiváló italok mellé, a hozzájuk illő ínyenc fogásokat ajánlják a felszolgálók.

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.