Minden összetevőre gondolva

A Mr. Kebab hazájában, az ”Év Franchise Átadója” kategóriában 3. helyezést ért el az idei hivatalos franchise díjátadón. A franchise hálózat dinamikusan fejlődik a Cseh Köztársaságban is, míg Magyarországon jelenleg mester franchise és egyéni franchise licence is elérhető.
Hétfő
2017.12.11.
A Mr. Kebab egy tapasztalt, mégis friss koncepcióval vette célba a magyar piacot. Az étteremnyitás és üzemeltetés ideje alatt végig a partnerek mellett állnak.
 

A Mr. Kebab a klasszikus gyorséttermi vendéglátás egy tapasztalt, de mégis friss képviselője. A koncepció 2005-ben született meg Szlovákiában az első Mr. Kebab helyszín megnyitásával Kassán. Az alapító Lubor Lelovits, aki utazásai során szeretett bele a termékbe, azzal a céllal indította el saját kebabos vállalkozását, hogy egy minőségi terméket, valamint egy megnyerő márkanevet és vállalati identitást hozzon létre. Az elmúlt több mint egy évtizedben a menü sok változáson ment keresztül, a termékfejlesztés igyekszik követni (és diktálni) az újabb fogyasztói igényeket. A kínálat gerincét természetesen továbbra is a féltucat különböző verzióban elérhető kebab adja, de egyre hangsúlyosabbak a vegetáriánus ételek (vega nuggets, saláták), illetve a csirkeszárnyak, chipsek és falatkák is.

Jelenleg a két saját Mr. Kebab mellett három franchise partner által üzemeltetett étterem működik Szlovákiában, további kettő a Cseh Köztársaságban, valamint a vállalat képviselettel rendelkezik Magyarországon, Törökországban és Dél-Koreában. Hazánkban a jövőben elsősorban helyi franchise partnerek bevonásával bővülne országszerte a hálózat.

Mr. Kebab étterem kialakítására háromféle üzletformátumban is van lehetőség a franchise rendszerben: bevásárlóközpontban kialakított helyszín; önálló (stand-alone) márkaüzlet forgalmas sétálóutcák, csomópontok közelében, és a mobil egység. Üzletmérettől és formátumtól függően, a franchise partnerek átlagosan 40-80 ezer eurót (12,5-25 millió forintot) kitevő teljes befektetése, a vállalat adatai alapján, teljes egészében 2-3 év alatt térül meg.

A teljes befektetésből az egyszeri belépési franchise díj 10 ezer eurós költséget jelent. A franchise együttműködéssel járó további költség a partnerek számára az árbevétel 5-8 százalékát kitevő franchise havidíj. Cserébe a franchise központ segíti partnereit az ideális helyszín megtalálásában, az üzlet és egyedi megjelenés kialakításában, a vállalkozás beindításában. A Mr. Kebab franchise rendszergazdaként az együttműködés teljes ideje alatt biztosít üzletvezetési tanácsadást, rendszerszintű és helyi marketing támogatást, kiterjedt képzési rendszert, valamint folyamatos termékfejlesztést.

És mi a legfontosabb elvárás – a pénzügyi követelményeken túl – a potenciális franchise partnerekkel szemben? „Az elhivatottság, munkaszeretet, kihíváskeresés, valamint egy saját vállalkozás beindításának elhatározása, még ha ez egy teljesen új területre való belépést is jelent. Mi minden mást megtanítunk” – adta meg a választ az alapító.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.