Ismét van magyar a legígéretesebb franchise koncepciók között

A NextGen in Franchising verseny keretében, az Anjuna Ice Pops képviseli hazánkat a a Nemzetközi Franchise Szövetség 2018. évi kongresszusán. A franchise világ legjelentősebb kiállítására és versenyére az amerikai Phoenix-ben kerül sor 2018. február 9-13 között.
Szerda
2017.11.08.
Jégkrém startup képviseli hazánkat, és mérettetheti meg magát a világ egyik legrangosabb, fiatal vállalkozóknak szóló franchise eseményén.
 

A Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) negyedik alakommal hirdette meg a legígéretesebb fiatal (21 és 35 év közötti) vállalkozó franchise átadókat világszerte támogató "NextGen in Franchising" programját. A kezdeményezés célja, hogy a világ 20 legígéretesebbnek megítélt, induló franchise (vagy ahhoz kapcsolódó) vállalkozás tulajdonosainak átfogó képzést, támogatást nyújtson, segítve őket a biztos és dinamikus fejlődésben.

Minden évben többszáz 21 és 35 év közötti jelenlegi vagy leendő franchise tulajdonos mutatja be üzleti tervét, motivációs levelét és videós bemutatkozóját annak reményében, hogy elnyerje a NextGen in Franchising verseny rangos elismerését. Az idei évben Magyarországról egyedüliként a két huszonéves fiatal által alapított Anjuna Ice Pops jutott be a legjobbak közé. A top húszas mezőny tagjaként, a másfél évvel ezelőtt alapított, vegán jégkrémekre szakosodott magyar vállalat az IFA 2018. Évi kongresszusán mutatkozhat be vezető franchise hálózatok tulajdonosainak, illetve az eseményre kilátogatóknak.

A vegán jégkrémeket készítő és értékesítő Anjuna Ice Pops tulajdonosai, Szabó Milán és Szalay József a kezdetektől egyedi brand-et építettek saját fejlesztésű termékeiknek, melynek célja, hogy összehozza a tudatos táplálkozást a jégkrém evés élvezetével. Jelenleg két egységük működik Budapesten, de a pozitív vásárlói visszajelzéseknek, illetve számos megkeresésnek köszönhetően országszerte további franchise üzletek nyitása várható.

A NextGen in Franchising versenyen az elmúlt években több magyar franchise márka is megmérettethette magát. Míg tavaly a Dolce Dance tánciskola hálózat, egy évvel korábban a Stilianos babauszoda franchise jutott be a legígéretesebb húsz közé, és utazhatott el az amerikai versenyre.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.