Csak tökéletes aromájú kávék, kávéitalok kerülhetnek vendégeink asztalára” – Michael Parzefall, a Rauwolf alapítója hivatásának tekinti a tökéles kávé megalkotását.
Kedd
2017.10.03.
Új nemzetközi kávézó brand érkezik hazánkba. A Rauwolf országos szinten keresi franchise partnereit, akik több opcióból is választhatnak.
 

Új kávézólánc érkezik Magyarországra. A 2014-ben, Ausztriában alapított Rauwolf a magyar piac felé fordítja minden figyelmét, és megkezdi franchise partnerek bevonását, specialty-kávéház hálózatának bővítését. A kávékülönlegességeiről és egészséges termékeiről ismert bécsi kávézólánc számára hazánk jelenti a nemzetközi terjeszkedés első állomását, és célja egy 10-12 egységből álló, országos lánc kiépítése – Budapest mellett elsősorban a megyeszékhelyekre koncentrálva.

A Rauwolf a saját pörkölésű, single origin kávék és kávés italok mellett nagy hangsúlyt fektet a lehetőség szerint helyi termelőktől beszerzett, természetes alapanyagokból készült házias jellegű, egészséges étel-, snack és édességkínálatára. Minden termékük vegyszer és tartósítószermentes, külön figyelmet kapnak a bio, valamint a laktóz-, glutén- és cukormentes termékek is, ennek köszönhetően a kávézó hálózat a vásárlók minden igényét képes kielégíteni.

Az étel- és italkínálat mellett fontos elemét képezi a Rauwolf élménynek a stílusos belső design, amely egyszerre kényelmes, természetes és modern. A naturális színek és felhasznált anyagok keverednek a Nyugat-Európában divatos indusztriális elemekkel és a legmodernebb technológiai megoldásokkal. Mérettől és kapacitástól függően három franchise partneri opció is elérhető hazánkban, így a leendő befektetők és vállalkozók megtalálhatják a számukra optimális üzletformátumot.

A “To-go station” egy 15-30 négyzetméteres egység, ami elviteles kávékra és előkészítést nem igénylő termékekre koncentrál. A “Coffee house” egy minimum 60 négyzetméteres kávéházat takar, amely tartalmazza a teljes kávéházi szortimentet, süteményeket és szendvicseket, illetve a felszolgálást is. A “Coffee bistro” a legnagyobb a három lehetőség közül, amely behatárolt napszaki ajánlatokat kínál és min. 100 négyzetméteres alapterületet kíván meg. „Kiemelt lehetőség lehet egy “Coffee Truck” mobil egység megépítése, mely rendezvények, fesztiválok kiszolgálására kiváló lehetőség” – tette hozzá Szabó Gyula, a magyarországi hálózatfejlesztés vezetője.

Mindegyik üzletformátum esetén egy kulcsrakész vállalkozást kapnak a franchise partnerek, aminek értelmében a franchise központ biztosítja a műszaki- és arculati tervezést, segít a termékkínálat összeállításában, biztosítja a megfelelő beszállítókat és technológiai hátteret. Emellett a leendő franchise partnerek a Rauwolf központtól minden segítséget megkapnak ahhoz is, hogy sikeresen és stabilan működtethessék, tudják fenntartani vállalkozásukat. A teljes marketing támogatás mellett a professzionális know-how, a rendszeres képzések és folyamatos termékfejlesztés is rendelkezésre állnak.