Öt csillagos steakek ezüst tálcán

A Lawry’s leghíresebb fogása a Prime Rib, ami egy 320 kilós speciális rozsdamentes acélból készült sütőben 20 órán keresztül készül.
Szerda
28.06.2017
A kaliforniai Lawry’s steakhouse franchise Magyarországon is keresi leendő master franchise partnerét.
 

A 80 éve, Beverly Hillsben alapított Lawry’s étteremhálózat elsősorban a legmagasabb éttermi sztenderdeknek megfelelő öt csillagos steak vacsoráiról híresült el. A franchise hálózat nemrég Kínában és Japánban nyitotta meg legújabb egységeit. Ázsia után most figyelme Európa irányába fordult, többek között Magyarországon is keresi master franchise partnerét.

Az 1938-ban alapított Lawry’s steakhouse az egyik legrégebbi, a mai napig családi kézben lévő amerikai franchise étteremhálózat, amely a lehető legmagasabb minőséget kínálja vásárlóinak. A hírességek és sikeres sportolók között nagy népszerűségnek örvendő étteremlánc elsősorban a Prime Rib fogásáról ismert, amely a kezdetek óta a legnépszerűbb a hálózat kínálatában. A húsos ételek mellett különleges saláták, előételek, tengeri fogások és desszertek is szerepelnek az étlapon. Az étteremhálózat nagy hangsúlyt fektet a felszolgálásra is. Az átlagosan 8 kilós húsokat a vendégek előtt szeletelik és ezüst tálcán szolgálják fel. A meghitt, családias hangulat és a minőségi ételek különleges élménnyel szolgálnak a fogyasztók számára.

A jelenleg tíz egységből álló hálózat éttermei megtalálhatóak az Egyesült Államokban, Las Vegas, Los Angeles, Chicago és Dallas városaiban, emellett Szingapúrban, Kínában, Japánban és Dél-Koreában is. Az Egyesült Államok és Ázsia után a franchise hálózat Európában is terjeszkedni kíván, beleértve Magyarországot is. A vállalat financiálisan erős, a vendéglátásban tapasztalt master franchise partnereket keres.

A leendő partner három hetes képzésen vehet részt Beverly Hillsben, majd ezt követően Los Angelesben. A központ minden támogatást megad a franchise partnerei számára, beleértve az üzleti tervet, marketing stratégiát, managementet és az alkalmazottak képzését is.