Az igazi sportbár hangulat

Az egyéb szórakoztató sportbároktól jól megkülönböztethető The Tilted Kilt élményt a vendégek egyből megtapasztalják, amint ellátogatnak a hálózat egyik éttermébe. A sportbárokban többtucat LCD képernyőn vetítik az élő sportműsorokat, a rendelést pedig a Kilt Girls és Kilt Boys uniformisba öltözött pincérnők és pincérek szolgálják fel, kellemes hangulatot teremtve.
Kedd
2016.07.19.
Magyarországon is prémium sport-bárt nyitna a The Tilted Kilt franchise. Erős befektetőnek adnák az exkluzív licenceket.
 

A rendkívül kompetitív magyarországi éttermi vendéglátás ágazatban akkor lehet sikeres egy étterem, ha sikerül hosszútávon minőségi termékeket és elsőosztályú kiszolgálást, szolgáltatást biztosítania ügyfeleinek. Ha emellett egy egyedi éttermi koncepciót is sikerül kidolgozni, akkor a managementnek és tulajdonosoknak nem kell aggódniuk az erős verseny vagy a vásárlók elpártolása miatt. Az amerikai székhelyű The Tilted Kilt étterem és sportbár hálózat megfelel ezeknek a kritériumoknak, és nemzetközi expanziója részeként azt tervezi, hogy belép a magyarországi piacra is. Ehhez keres olyan pénzügyileg erős befektetőt, aki marketing orientált és van tapasztalata a vendéglátásban.

A The Tilted Kilt márkát Las Vegasban alapították 2003-ban, amikor a koncepció szerint megnyitották az első kelta sportbárt, ahol vonzó pincérnők és pincérek szolgáltak fel a mára a hálózat védjegyévé vált Kilt Girls és Kilt Boys munkaruhában. Az ötlet nagyon gyorsan utat tört magának, és már több mint 100 sportbár működik a márkanév alatt világszerte. Népszerűségét azonban nemcsak vonzó, kellemes megjelenésű csapatának és kiszolgálásnak köszönheti a márka, hanem széles étel- és italkínálatának is. A Tilted Kilt bárokba ellátogatókat többtucat hagyományos és kortárs amerikai, ír és skót ételek várják, valamint mintegy harminc csapolt és üveges sör közül választhatnak. Ezt a kínálatot egészíti ki a többtucat plazma tv, amin a legújabb sport programokat követhetik a rajongók.

A hálózat expanziójárt Közép-Európában felelős Edwards Global Services vállalat igazgatója, William Edwards szerint Magyarországon olyan erős, marketing orientált cégeknek van jó esélyük az országos partnerré válásra, melyeknek van tapasztalata a vendéglátás, étkeztetés terén, és rendelkeznek hozzáféréssel vonzó helyszínekhez. A The Tilted Kilt sportbárok átlagos alapterülete 450-900 négyzetméter. „A franchise partneri jelentkezőknek szükségszerűen kiválóan kell ismerniük a helyi piacot” – tette hozzá Edwards.

A franchise központ támogatási rendszerének részeként minden franchise partner megkapja a hálózat teljes know-how-ját. Első ízben egy öthetes képzésen kell részt venni a vállalat arizonai központjában, majd minden étteremnyitás előtt és után is egy hetet a partner helyszínén töltenek a Tilted Kilt instruktorok, hogy támogassák a csapat kiválasztását, betanítását, a megnyitót, stb., de online oktatóanyagok is folyamatosan a partnerek rendelkezésére állnak.

Az oktatás mellett természetesen biztosítunk reklám és értékesítési támogatást is, valamint a partnerek rendelkezésére bocsátunk minden rádiós, televíziós, online vagy nyomtatott anyagot, marketing és kampányelemet” – avatott be Edwards. Egy The Tilted Kilt étterem és sportbár megnyitása a globális adatok alapján nagyjából egymillió dolláros beruházást jelent, mely magába foglal minden költséget a szükséges licencek megvásárlásától, az üzlethelyiség rendszerkövetelményeknek megfelelő kialakításán át az étterem berendezéséig, megnyitásáig.


népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.