Nemzetközi expanzióba kezd a közel 90 éves fagyi márka

A Heiling Eis fagylaltozókban több mint 70 különböző ízű fagylalt és további 15 vegán fagylalt közül választhatnak a vásárlók, de van jégkrémes palacsinta vagy fagyi-spagetti is.
Hétfő
20.06.2016
Budapest felé kacsintgat az osztrák Heiling Eis franchise, Ausztria egyik legrégebbi fagylaltozója.
 

Természetes anyagokból és helyi összetevőkből készült fagylalt színezőanyagok vagy ízfokozók felhasználása nélkül; ez a Heiling Eis fagylalt franchise – állítja a rendszergazda Joachim Kitzwögerer. Az 1927-ben, a burgenlandi Lékában alapított családi vállalkozás a magas minőségre, többévtizedes hagyományokra és a régi családi receptekre alapozta hírnevét. Most a hálózat megkezdi franchise partnerek felkutatását Ausztrián kívül is – a kiszemelt desztinációk között van Budapest is.

Meglepett ez a növekedés” – mondta el az osztrák Wirtschafts Blatt napilapnak Joachim Kitzwögerer, utalva a közel 5 éve megkezdett hálózatépítés sikerére. Jelenleg már 9 ausztriai helyszínen van jelen a vállalat – 3 Burgenlandban, 5 Bécsben és 1 Alsó-Ausztriában – hamarosan pedig már egy tucat egységgel fogja képviseltetni magát a márka szerte Ausztriában, ami középtávon akár 50 fölé is duzzadhat, sőt most már a külföldi terjeszkedés is aktuális téma. A franchise átadó elmondta, Budapestről, Pozsonyból és a németországi Marburg városából érkezett már konkrét érdeklődés.

Az új egységek mellett Joachim Kitzwögerer további fejlesztéseket is tervez, mint például az „Ice Adventure World”, ahol nemcsak a gyártás fog zajlani, de a termelés is. „Epret, áfonyát és sok más gyümölcsöt ültetünk és termesztünk saját magunk, így biztosítva, hogy az a termék, ami eljut a vásárlókhoz, az tökéletes és adalékanyagmentes alapanyagokból készült.”