A még eredményesebb indulásért

A Subway az alacsonyabb befektetés-igényű franchise koncepciók közé tartozik, egy étterem elindításához szükséges kezdőtőke – ugyan nagyban függ a helyszín méretétől és műszaki állapotától – nagyjából 100 ezer eurós összeget jelent. Összehasonlításképp, az Entrepreneur magazin adatai alapján, egy McDonald’s elindításához ennek az összegnek nagyjából a 3,5-szeresére van szükség. A Subway franchise partnereknek kevesebbet kell fizetniük, ugyanis a szendvicses lánc éttermeit (köszönhetően többek közt kisebb helyigényüknek, a kevesebb berendezésnek és alkalmazottnak) olcsóbb megnyitni. A hálózat által nemrég beindított „Kick-start” programjának köszönhetően pedig most még olcsóbb.
Egy Subway étterem megnyitásának első lépése a franchise szerződés megkötése és a franchise jogok megvásárlása. Ez, a márkahasználatot, kipróbált és bizonyított üzleti gyakorlatokat, a teljes know-how-t és közel 50 év tapasztalatát ellentételező belépési díj Magyarországon 7.500 euró, aminek a felét (3.750 eurót) most a franchise központ visszatérít (újonnan csatlakozó és már meglévő) franchise partnereinek, amennyiben a franchise licence megvásárlásától számított 12 hónapon belül megnyitják éttermüket. A Subway ezzel igyekszik még vonzóbb opcióvá válni a franchise lehetőséget kereső vállalkozók körében. A Kick-start program 2016 októberéig érvényes.
A Subway Magyarországon kizárólag franchise partnerekre támaszkodva fejleszti hálózatát, így folyamatosan keres új partnereket. Egy jól ismert márka és rentábilis vállalkozás mellett a hálózathoz csatlakozó vállalkozók olyan további szolgáltatásokat és támogatást kapnak befektetésükért cserébe, mint segítség a megfelelő helyszín kiválasztásban, tárgyalások az üzlethelyiség tulajdonosával, étterem-design és kialakítás, intenzív tréningek a franchise partner és alkalmazottai számára, minőségi beszállítók, működésjavító tanácsadás és egyéb egyéni, hatékonyságnövelő támogatások.
További információk a franchise katalógusban.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
Az Eat Salad egy francia gyorsétterem-lánc, amely testreszabható salátákat, tálakat és wrap szendvicseket kínál.
A baguette és croissant után nem meglepő, hogy az egyik ikonikus pékség hálózat Franciaországban indult. Mára viszont már globális jelenlétre tett szert.
10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.
A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.
legolvasottabb

A franchise, mint gazdasági forma több mint 300 szektorban van jelen, az éttermektől a fodrászokon át, az online oldalakig.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Az ingatlanos szakma társadalmi megítélése ellenére egy gyorsan megtérülő befektetéssé válhat.
Megmutatjuk, kinek és miért érdemes részt venni a 2025. április 3-án megrendezésre kerülő Franchise Expo-n.
A budapesti franchise kiállításon bemutatkozó holland Used Products a másodkézből vásárolt termékek újraértékesítésén keresztül kínál ígéretes vállalkozási lehetőséget.
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.