Subway

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Subway franchise hálózat a legnagyobb étterem-lánc Észak-Amerikában és az egész világon is. A Subway® Franchise sok nagyszerű lehetőséget kínál vendégeinek, hogy egészséges, gyorsan elkészülő ételt ehessenek. A minőség első számú elvárás és remek visszajelzés számunkra, hogy sok Subway vásárló franchise átvevővé vált, pusztán azért, mert hisznek a termékben.

A Subway folyamatosan keres franchise átvevőket csapatának bővítéséhez. Amennyiben a saját főnöke szeretne lenni, és megfelelő segítséggel, kompetenciával valamint sikeres hálózati támogatással kívánja létre hozni saját vállalkozását, akkor a Subway rendszere éppen megfelelő Önnek.

Subway® étterem üzemeltetése
A Subway® márka jogbérletbe vevőjeként Ön 30 és 15 cm-es szendvicseket (ún. „Subs“), salátákat, wrapokat, amerikai cookies-t és meleg, illetve hideg italokat kínáló saját étterem megnyitására és üzemeltetésére jogosult. Minden Subway® étterem köteles betartani a SUBWAY® ételkészítési és ételbiztonsági szabványait és eljárásait.

A Subway® éttermek egyedi szendvicseiknek köszönhetően világhírre tettek szer. A szendvicsek a vásárló szeme előtt készülnek el pontosan olyanoknak, amilyeneknek szeretné. Ha Ön már járt valamikor Subway® étteremben, akkor tudja, hogy kiválaszthatja a szendvics alapjául szolgáló kenyértípust, és pontosan azzal töltetheti meg, amivel szeretné. Ajánlatunkat a sokszínűség jellemzi, így a vásárló szendvics helyett salátát vagy wrapot is választhat.

Jogbérleti rendszer
Minden Subway® étterem a jogbérletbe vevő tulajdona, aki egyben üzemelteti is azt. Fontos a fiók megfelelő elhelyezkedése, a tökéletes működés és számos további tényező. Ha Ön megfelel a követelményeinknek, és megvásárolhatja a jogbérleti engedélyünket, már a saját étterem megnyitásához vezető első lépésektől kezdődően bízhat a segítségünkben és támogatásunkban.

A kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

A Subway® a Subway IP LLC. regisztrált védjegye.
©2020 Subway IP, LLC.

saját egységek

Minden Subway® étterem tulajdonosa a jogbérletbe vevő.

franchise egységek

Magyarországon jelenleg 6 működő étterem található. 

A Subway® márka világszerte több, mint 100 országban képviselteti magát, és a jogbérletbe vevők körülbelül 42.500 éttermet működtetnek.

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

 • Segítségnyújtás a megfelelő helyszín kiválasztásban;
 • Tárgyalások a helyiség tulajdonosával;
 • Étterem-design;
 • Berendezések megrendelése jóváhagyott gyártóktól és beszállítóktól;
 • University of Subway® képzés és két hetes tréning a jogbérletbe vevő számára;
 • Dolgozók betanítása az éttermek megnyitására;
 • Intenzív tréning, továbbképzések az üzletnyitás után is;

Jogbérletbe vevőként Ön egyaránt felel a cégéért és az étterméért. A Subway® cég minden segítséget megad vállalkozása üzemeltetéséhez, és átadja az üzleti koncepcióval kapcsolatosan több, mint 50 év alatt szerzett tapasztalatát:

 • Minőséget és árat garantáló jóváhagyott termékbeszállítók;
 • Részletes információkat tartalmazó étterem-üzemeltetési kézikönyv;
 • Az étterem havi kiértékelése működésjavító és nyereségfokozó tippekkel;
 • Az étterem működésének ellenőrzését segítő heti beszámolók, negatív értékesítési tendenciák beazonosítása azonnali javítás lehetőségével;
 • Ügyfélszolgálat értékelése;
 • További egyéni támogatás.

Mindez segít, hogy maximalizálja az értékesítést, és különösen a nyereséget. Ennek, és további tulajdonságainak köszönhetően a Subway® hálózat a világ legkiterjedtebb gasztronómiai jogbérleti rendszere.


becsült teljes befektetés

 • Az első engedély ára (belépési franchise díj) 7.500 euró, minden további engedélyé pedig 3.750 euró.
 • Amennyiben a franchise megállapodás megkötésétől számított 12 hónapon megnyitja Subway éttermét, úgy a franchise központ 3.750 eurót visszatérít az engedély árából.
 • A teljes kezdeti befektetés 120.000-290.000 euró.
 • A költségekkel kapcsolatosan további részletes információkat a tájékoztató füzetünkben talál, amelyet e-mailben rendelhet meg.

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

A franchise átvevő a következőkért felelős:

 • Belépési díj
 • Helyszín kiválasztása
 • Fejlesztések alkalmazása, valamint a berendezések kibérlése
 • Munkaerő-felvétel és az éttermek üzemeltetése
 • Angol nyelvek (a franchise központtal történő kapcsolattartás és a belső képzések nyelve is angol)

információ a franchise átadóról

Subway International B.V.

SUBWAY® Central & Eastern Europe
Jankovcova 1603/47a, 170 00 Praha 7 – Holešovice, Cseh Köztársaság

06-800-16-764 (Ingyenes info vonal)

ce_europe_sales@subway.com

subwayhungary.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Irena Schlosserová

schlosserova_i@subway.com (kapcsolattartás nyelve: angol

cseh)

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.