Mester franchise és franchise partnerként is van lehetőség egy saját BodyCocept szépségápolási és egészségügyi szalon megnyitására.
Szerda
2015.10.28.
Magyarországon van piaca a magas színvonalú, de megfizethető szépségápolási szolgáltatásoknak – vallja a BodyConcept.
 

A portugál alapítású BodyConcept márkához már több mint 50 egészség- és szépségápolásra szakosodott szalon tartozik, és a franchise hálózat fejlesztése még korán sem ért véget. Sőt, miközben sok külföldi piacon jelent meg a hálózat és zajlanak az üzletnyitások, a vállalat tervei között szerepel számos új országban, köztük a magyar piacon való megjelenés is.
Elsősorban mester franchise partnert keresünk Magyarországon, mert tisztában vagyunk azzal, hogy a legjobb szépségszalon hálózat egy, a piacot és helyi sajátosságokat jól ismerő üzletember vezetésével alakulhat ki” – mondta el Alexandre Lourenco alapító. A vezérigazgató hozzátette, ettől függetlenül van lehetőség a csatlakozásra a franchise hálózathoz egyéni franchise partnerként is, ami egy alacsonyabb beruházást jelent, viszont a mester franchise feladatok egy részének átvállalásával jár (pl. marketing anyagok magyarra fordítása).

A BodyConcept szalonok minden korosztály számára kínálnak legújabb technológiás esztétikai, kozmetikai és hajkezelési szolgáltatásokat, valamint különböző szépségápolási és egészségügyi tanácsadást. Az első szalont kilenc évvel ezelőtt alapították Portugáliában egyfajta válaszként a változó fogyasztói igényekre és annak érdekében, hogy megszüntessen egy piaci rést, létrehozva egy olyan professzionális szépségközpontot, amely elérhető áron nyújtja szolgáltatásait.

A BodyConcept franchise szalonok nyitására országszerte van lehetőség, és minden legalább 10 ezer lakosú település ideális lehet egy szépség- és egészségközpont elindításához. A csatlakozás további feltétele a szépségápoláshoz kapcsolódó szenvedély és természetesen elegendő tőke a vállalkozásindítás finanszírozásához – a BodyConcept országos mester franchise partnerévé válás díja 50 ezer euró Magyarországon, míg egyéni franchise stúdió indítása már 45 ezer eurótól lehetséges.

A franchise partnerek személyében leginkább olyan vállalkozókat keresünk, akik szeretnek a szépségápolásban tevékenykedni, látják az ágazatban rejlő lehetőségeket és van tapasztalatuk a kereskedelemben. A mester franchise átvevőnek már többéves menedzsment tapasztalattal és kiváló vezetői készségekkel is kell rendelkeznie, valamint azzal a képességgel, hogy összefogja, fenntartsa és fejlessze a franchise koncepciót a piacon” – mondta el egy korábbi interjúban Alexandre Lourenco.

További információk a BodyConcept mester franchise és egyéni franchise lehetőségről a franchise katalógusban!