A franchise koncepció 3 formában is elérhető: Paris Smile fogfehérítő sarok, közterületen kialakított fogfehérítő sziget, és Mosolybár.
Péntek
2013.04.12.
Az érdeklődők április 20-21. között kipróbálhatják az innovatív fogfehérítési eljárást és tájékozódhatnak az üzleti lehetőségről is.
 

Az expressz fogfehérítésre specializálódott, francia gyökerű Paris Smile hálózat részt vesz a 12. alkalommal megrendezésre kerülő Beauty Fórumon. Közép-Kelet Európa legnagyobb nemzetközi, szépségipari szakkiállítása a legnagyobb márkák jelenlétével 2013. április 20-án veszi kezdetét a budapesti Syma Csarnokban és két napig tart. A rendezvény remek alkalmat kínál a franchise iránt érdeklődőknek is, hiszen amellett, hogy minden információt megkapnak az eljárással és az üzleti lehetőséggel kapcsolatban, a gyakorlatban próbálhatják ki a szolgáltatást, illetve a francia és magyar vezetőkkel is személyesen találkozhatnak.

A mára több mint tíz üzlettel rendelkező Paris Smile hálózat Magyarországon tavaly szeptemberben jelent meg Magyarországon, és keresi vállalkozó kedvű franchise partnereit, olyan emberek személyében, akik készek egy újító koncepció piaci térnyerésében részt vállalni. A Franciaországban és Lengyelországban is jól szereplő koncepció egy innovatív fogfehérítési eljáráson alapszik, amivel mindenki számára elérhetővé válik a fogfehérítés. - "A Paris Smile az időigényes és drága orvosi kezelések, illetve a sokszor bizonytalan eredetű, interneten megrendelhető termékek otthoni használata helyett kínál alternatívát. A garantált eredmény egyedülálló áron, mindössze 30 perc alatt elérhető és mindez úgy, hogy az eljárás teljesen veszélytelen és kockázat nélkül, akár rendszeresen is megismételhető" – mondta el Fabrice Beladina, a Paris Smile márka megalapítója.

A kozmetikai cég korszerű technológiája kiváló lehetőséget kínál szépségipari szakmabelieknek (szépség-, manikűr-, smink-, fodrászszalon, SPA-, wellness-központ, stb.), fitnesz-központoknak, fogorvosi rendelőknek és befektetőknek tevékenységük és ezáltal ügyfélkörük intenzív bővítésére.

Április 21-22. között, a D/7b Paris Smile standnál minden látogatónak lehetősége adódik az expressz fogfehérítési eljárás kipróbálására, és a márka francia, illetve hazai képviselőitől tájékozódhatnak az üzleti lehetőségről.

További információ a Paris Smile koncepcióról és üzleti lehetőségről itt.