„Jelenlegi hálózat-bővítési stratégiánkat az inkább megfontoltabb, de biztos és minőségi növekedés jellemzi.” – Markó Gergely, City Cartel.
Csütörtök
22.08.2013
A fogyasztók ítélték oda az elismerő címet a City Cartel-nek; azóta is ez van a napi működés és a hálózat-bővítés középpontjában is.
 

A magyar tulajdonú City Cartel ingatlaniroda 2000-ben nyitotta meg kapuit Budapesten. Az iroda – majd később az irodák – termékpalettája folyamatosan bővült, és mára elérhető minden olyan szolgáltatás, ami egy ingatlan vásárlása/bérlése során igényként felmerülhet. Az egyasztalos ügyfélkiszolgálásnak köszönhetően a piacvezetővé vált hálózat irodáiban mindent egy helyen intézhetnek az ügyfelek: a hitelügyintézéstől kezdve, a különböző biztosításokon, nyugdíj- és egészségpénztári ügyintézésén át, egészen az ingatlancélú megtakarításokig, befektetésekig.

Az első franchise partner 2005-ben csatlakozott a hálózathoz és akkor egy gyors ütemű terjeszkedés indult meg. Az irodanyitások színtere elsősorban Magyarország, de Romániában is nyílt franchise iroda és egy esetleges romániai mester jog értékesítése is felmerült.

– „Jelenlegi hálózat-bővítési stratégiánkat az inkább megfontoltabb, de biztos és minőségi növekedés jellemzi. Tovább szeretnénk erősíteni partnerhálózatunkat Magyarországon és ehhez keresünk partnereket.” – mondta el Markó Gergely oktatási- és marketing igazgató. – „Fontos azonban számunkra, hogy irodáink otthonos, barátságos hangulatát és ügyfélközpontúságát ne áldozzuk fel a túl intenzív, már a minőségi ügyfélkiszolgálás rovására menő üzletnyitási stratégiáért. Büszkék vagyunk arra, hogy hálózatunk partnerei magas szakmai tudást képviselnek és mindig az ügyfelek egyéni és sajátos igényeinek kielégítésére koncentrálnak.”

A City Cartel franchise rendszere meglepően nagy egyéni mozgásteret hagy partnereinek és talán ez a rugalmasság mutatkozik meg az irodákon. Az említett otthonos irodáival, barátságos munkatársaival mindenesetre a fogyasztókat meggyőzték és így a hálózat már hat éve viseli büszkén az elismerő, “Az emberközpontú ingatlaniroda” címet.

A City Cartel esetében a csatlakozáshoz szükséges befektetés mértéke az átlagnál alacsonyabb, és remek lehetőséget kínál egy új, minőségi szolgáltatásokat kínáló vállalkozás beindításához, de profilváltáshoz vagy – önállóan tevékenykedő ingatlaniroda tulajdonosként – szolgáltatásai kiszélesítéséhez és ezáltal forgalmának növeléséhez is.

A franchise partnerek és a központ közös együttműködése közös kockázatvállalást is jelent, így biztosított a nagyvállalati biztonság a kis, egyéni vállalkozások számára is.

(a.b.)


népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 24.08.2013
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 24.08.2013
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 24.08.2013
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 22.08.2013
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 25.06.2013
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 24.05.2013
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 23.05.2013
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 19.05.2013