Külföldön is indul az online foci közösség

Müller Tamás, a Grundfoci.hu, online közösségi oldal megalapítója.
Csütörtök
2012.09.27.
A magyar alapítású Grundfoci.hu idén 6 új országban is elindítaná szolgáltatását – Müller Tamással, a Grundfoci.hu oldal megalapítójával beszélgettünk.
 

Honnan jött az ötlet, hogy szükség lehet egy közösségi focioldalra?
A Ringier online divíziójában dolgoztam. Hatalmas volt a lelkesedés, hogy végre egy olyan példakép vette a kezébe a magyar csapatot mint Lothar Matheus, de a nagy beharangozást és csinadrattát hatalmas csalódás követte, a magyar válogatott ismét nem jutott tovább a selejtezőkön. Ekkor beszéltünk, hogy bizony ezeknél a játékosoknál a Grundon is találhatnánk 1-2 jobb és lelkesebb srácot. Így támadt az alapötletem, hogy akkor miért nem szervezzük őket össze? Így ha szeretnének játszanak egymással, találhatnak társakra és ellenfelekre, de a rendszerünk arra is tökéletes, hogy ezzel kövessék nyomon a saját fejlődésüket és talán a jó eredmények magával vonzhatnak egy-két utánpótlás csapatba való bekerülést.

A játékosok és csapatok regisztrációja ingyenes, a reklámfelületek helye korlátozott. Milyen módon lehet mégis fenntartható és sikeres az oldal?
Az oldal jelenleg beta verzióban fut, így most nem kérünk semmiért díjat az oldalon. Jelenleg a csapatoldali reklámfelületeket a csapatok a rendezvényszervezői reklámfelületet pedig a rendezvényszervezők kezelhetik és használhatják szponzoraikra, támogatóikra vagy csak egy sima google adsense hirdetésre ami jó látogatottság esetén havonta több ezer is forintot hozhat 1-1 csapatnak.

Mi a teszt periódus után kérünk majd a csapatoktól és a bajnokságszervezőktől havi minimális díjat. Illetve a merchandiser és sportszer affiliate bevételek azok, amik jelentős bevételi forrásokat jelentenek és jelenthetnek majd a jövőben.

A Grundfootball – franchise rendszerben - külföldi országokban is elindult vagy hamarason indul. Számíthatunk közös szervezésű, nemzetközi rendezvényre, eseményre?
Ahogy az országok franchise jogai is az egyes országokra vonatkoznak, úgy a foci közösségek is alapvetően országonként szerveződnek és tevékenykednek. Azonban mintahogy most is rendezünk bálokat, promóciós eseményeket partnereinknek, úgy a jövőben is biztos lesz pár határon átnyúló, nemzetközi együttműködés.

Mik a tervek a közeljövőt illetően?
Az idei évben még 3-4 promó-esemény biztosan megrendezésre kerül, továbbá 1-2 újdonság bevezetésével tesszük még felhasználóbarátabbá oldalainkat, amik mobil készülékekről is könnyedén elérhető lesz és dolgozunk egy meglepetésen is.

A nemzetközi terjeszkedés kapcsán pedig még 6 új országban szeretnénk elindítani szolgáltatásunkat.


népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.