Franchise körkép: élen a kozmetikai termékekben

Támogatás / A hálózat segít a lokáció kiválasztásában, a berendezés kialakításában és a marketingben
Csütörtök
2024.10.03.
A szépségipar virágzik, és a SAGA COSMETICS az egyik európai szereplője ennek az élmezőnyben. Mi teszi ezt a franchise-t olyan vonzóvá, és miért érdemes fontolóra venni a befektetést?
 

A legtöbb kozmetikai szektorban működő franchise hálózat ma főleg szolgáltató, legyen szó szőrtelenítésről, testápoló kezelésekről vagy egyéb fitneszhez közelítő szolgáltatásokról (pl. masszázs). A SAGA COSMETICS ezzel szemben főleg a termékértékesítésre helyezi a hangsúlyt egy több, mint 20 év óta fejlesztés alatt álló termékpalettával.

A SAGA COSMETICS több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, jól megalapozott márka a szépségiparban. Az innováció és a természetes összetevők elvére épülő vállalkozás következetesen az átláthatóságot és az etikus gyakorlatokat helyezte előtérbe.

Franchise modell

A hálózat kulcsrakész megoldást kínál azoknak a vállalkozóknak, akik minimális kockázattal szeretnének belépni a szépségiparba. A nulláról való indulással ellentétben a franchise egy kipróbált üzleti modellt, átfogó támogatást és egy megbízható márkanévhez való hozzáférést biztosít. Ez sokak számára jelentősen csökkenti az új vállalkozás indításával járó bizonytalanságot és kihívásokat. A SAGA COSMETICS-szel a franchise átvevők egy olyan működési keretrendszerből profitálnak, amelyet évek alatt teszteltek és finomítottak. Az erős, megalapozott márka már élvezi az ügyfelek bizalmát, ami segíti az új franchise partnereket a gyors és lojális ügyfélkör kiépítésében.

Átfogó támogatás a siker receptje

A szerződés aláírásától kezdve a hálózat kiterjedt támogatást nyújt az üzlet zökkenőmentes beindításához. Segítenek a legjobb helyszín kiválasztásában, amely a lehető legtöbb ügyfelet vonzza, és iránymutatást ad az üzlet berendezéséhez és kialakításához, hogy az vonzó és professzionális környezetet teremtsen. A személyzet felvételében és képzésében is segítséget nyújt, biztosítva, hogy az alkalmazottak jól ismerjék a termékeket és elkötelezettek legyenek a kiváló ügyfélszolgálat nyújtása iránt.

A franchise átvevők részesülnek az országos és helyi marketingkampányokból, amelyek célja az üzleteikbe irányuló forgalom növelése. A márka optimalizált ellátási lánca biztosítja, hogy a franchise partnerek mindig hozzáférjenek a legújabb és legnépszerűbb termékekhez, míg a rendszeres műhelyek és képzések naprakészen tartják őket és személyzetüket a legújabb értékesítési technikákkal és termékismeretekkel kapcsolatban.

A befektetés részletei

A kezdeti befektetés egy SAGA COSMETICS üzlet megnyitásához 50 000 és 100 000 euró (~20-40 millió Ft) között mozog, az üzlet helyétől és méretétől függően. Ez a befektetés magában foglalja a franchise díjat, az üzlet kialakítását és az induló készletet. Az egyszeri franchise díj 15 000 euró (~6 millió Ft), amely feljogosítja a franchise átvevőket a SAGA COSMETICS márkanév alatt történő működésre és a franchise előnyeinek kihasználására.

A franchise partnereknek havi 5%-os royalty díjat kell fizetniük a bruttó értékesítésből, ami fedezi a folyamatos támogatást és a márkanév használatát. Emellett a bruttó értékesítés 2%-át országos marketingre fordítják, biztosítva a folyamatos márkapromóciót. Jól menedzselt üzlet esetén a franchise átvevők 18-24 hónapon belül számíthatnak a befektetés megtérülésére (ROI). A márka erős hírneve és a minőségi kozmetikumok iránti növekvő kereslet a franchise partnereket folyamatos bevételgenerálásra pozícionálja.

Miért éppen a SAGA COSMETICS?

A szépségpiac rendkívül versenyképes, de a SAGA COSMETICS kitűnik a minőség, az etikus gyakorlatok és az ügyfél-elégedettség iránti elkötelezettségével. A SAGA COSMETICS franchise hálózathoz csatlakozva a franchise átvevők nemcsak egy üzletet indítanak, hanem egy olyan márka részévé válnak, amelyet az ügyfelek szeretnek és bíznak benne. Az átfogó támogatási rendszer, párosulva a márka erős piaci jelenlétével, vonzó lehetőséget kínál azoknak a vállalkozóknak, akik minimalizálni szeretnék a kockázatot és maximalizálni a potenciális nyereséget.

A SAGA COSMETICS franchise kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik szilárd alapokkal szeretnének belépni a szépségiparba. Észszerű kezdeti befektetéssel, kiterjedt támogatással és olyan termékpalettával, amely összhangban van a mai fogyasztók igényeivel, nem meglepő, hogy a SAGA COSMETICS egyre inkább preferált választássá válik a franchise átvevők számára. Ha szenvedélyed a szépség, és kész vagy egy sikeres vállalkozás felépítésére, a SAGA COSMETICS franchise lehet a kapu a hosszú távú sikerhez.


Márkatörténet / Egy több, mint 20 éves múltja van a SAGA COSMETICS márkának a szépségiparban
SAJTÓKÖZLEMÉNY

népszerű a fórumban

Családanya és sikeres vállalkozó

Épp csak a lényeg hiányzik... Ez az írás csak promóció, arról, hogy jaj de jó a Kiwisun. Semmilyen lényegi információt nem tartalmaz, például mennyi az anyagi...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Curves: 50 klub a cél

Szép estét! Érdeklődni szeretnék, van-e lehetőség még Curves klub nyitására Budapesten? Kérem, tájékoztasson az aktuális helyzetről és a nyitási...

2 hozzászólás
utolsó 2024.10.01.
Családanya és sikeres vállalkozó

Épp csak a lényeg hiányzik... Ez az írás csak promó, arról hogy jaj de jó a Kiwisun xD Semmilyen lényegi információt nem tartalmaz, mennyi az anyagi vonzata a...

2 hozzászólás
utolsó 2020.06.25.
Curves: 50 klub a cél

Szép estét! Érdeklődni szeretnék van e lehetőség még Curves klub nyitására még Budapesten? Válaszát előre is köszönöm

2 hozzászólás
utolsó 2017.04.19.
Partnereket keres a Curves

Kedves Eszter! A budapesti Curves helyszíneket itt találja, ha pedig saját Curves klubjának megnyitását tervezné, akkor ide kattintva talál további információt,...

2 hozzászólás
utolsó 2014.11.06.
Partnereket keres a Curves

Nagyon tetszik! Érdeklődnék,hogy Budapesten van-e ilyen klub? Ha igen akkor hol van? Szeretnék én is jelentkezni.Eszter

2 hozzászólás
utolsó 2014.11.06.
Szépségközpont egyszerűen

A GrupoConcept 9. születésnapja Április elején tartotta fennállásának kilencedik évfordulója alkalmán rendezett összejövetelét a BodyConcept és DepilConcept...

1 hozzászólás
utolsó 2014.04.15.
Húsz éves a magyar High-Care

High Care Studio Veszprém: Óváros tér 1. 

2 hozzászólás
utolsó 2013.12.01.