Versennyel kezd egy új ingatlan hálózat

Csütörtök
2023.01.26.
A viharos piacon hajlamosak lehetünk megfeledkezni a kínálati oldalon bekövetkező változásokról, most egy új ingatlaniroda kezdte meg terjeszkedését.
 

2018 óta működik a Grand Ingatlan, ekkor még alig 10 négyzetméteren 3 fővel kezdte meg a történetét a ma már franchise hálózatban terjeszkedő koncepció. Egy évre rá már ki is nőtték az irodát és egy ötször akkora területen, még több emberrel folytatták, tavaly óta pedig már franchise rendszerben folytatják a bővülést.

“A Grand Ingatlan egy olyan ügynökségként jött létre, amelyben egyaránt partnerre találhatnak az ingatlanok értékesítői és vásárlói, és amelyhez szívesen fordulnak bármely, ingatlant érintő kérdésben” mondta el Mrázik Csaba a koncepció tulajdonosa, majd pedig így folytatta: “A Grand Ingatlan minden munkatársa szakterületén maximális felkészültséggel rendelkezik, mindemellett az elmúlt 5 évben mindvégig megbízható, őszinte és empatikus hozzáállással végezték az ügyfelek kezelését, legyen szó bármilyen körülményről vagy élethelyzetről. 2022-ben megnyitottuk első franchise irodánkat célunk pedig, hogy országos lefedettségű franchise hálózatot építsünk ki.”

A Grand Ingatlan most egy rajzversennyel szerepelteti magát több, másik támogatóval közösen. Az óvodások egy közönségszavazáson versenyeztethetik meg alkotásaikat értékes nyereményekért – a téma: Neked milyen álmaid szobája?

Barbi ház vagy modellvasút, tündérország vagy autópálya, emeletes ágy vagy hinta és mini csúszda: minden gyereknek van egy elképzelése arról, milyen szobában ébredne vagy merülne álomba szívesen. Álomszobájuk megtervezésére hívja a rajzolni szerető legfiatalabb korosztályt a Merj álmodni pályázat. Olyan mini, kis, középső és nagycsoportos ovisok vagy akár teljes óvodás csoportok pályamunkáit várja a kiíró, akik szívesen osztanák meg a közönséggel egy általuk rajzolt vagy akár vízfestékkel festett képen a vágyott gyerekszobájukat. 

A pályázat keretében regisztrációt követően 2023. január 18. és február 16. között várják a beérkező rajzokat. Egy ovis csoportból több rajzot is beküldhetnek a jelentkezők, csak az a fontos, hogy témába vágjon az alkotás.

A kis művészeket díjazza is a kiíró Grand Ingatlan és két partnere, a Tinker Labs és a Vesta Home, hiszen mindhárom szervezet érzékeny a gyerekek egészséges testi, lelki és szellemi fejlődése iránt. 

A mai sajtótájékoztatón Mrázik Csaba, a Grand Ingatlan tulajdonosa elmondta: „Óvodás kislányom kedvenc időtöltése a rajzolás, ezért fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy egy rajzpályázat révén támogassuk a korlátozott anyagi lehetőségekkel rendelkező óvodákat. Mindig is szívügyemnek tartottam minden olyan témát, amelynek központi szereplői a gyerekek. A Merj álmodni kezdeményezés célja az, hogy valódi segítséget, élményeket nyújtsunk számukra. Azt szeretnénk, hogy a kicsik elengedjék a fantáziájukat, és merjenek álmodni. Nagyon örülünk, hogy több cég is beállt a kezdeményezés mögé, szeretnénk a jövőben hagyományt teremteni a Merj álmodni rajzpályázat folytatásával.”

A pályamunkák értékelése közönségszavazással történik a pályázat oldalán, 2023. február 28-ig szavazhat bárki a beérkezett rajzokra. Az első három legtöbb szavazatot kapott alkotás készítője – egy teljes ovis csoport – nyereményben részesül, emellett a Grand Ingatlan felajánl egy különdíjat az általa legötletesebbnek ítélt rajz beküldői számára. Az eredményhirdetés 2023. március 06-án lesz, a nyertes pályázók nevét a rajzpályázat honlapján, valamint a Grand Ingatlan Facebook és Instagram oldalán osztja meg a kiíró.

A Merj álmodni – Neked milyen álmaid szobája? kiírásról bővebb információ a http://rajzverseny.grandingatlan.hu/ oldalon érhető el, és ugyanezen a linken regisztrálhatnak az alkotó kedvű kicsik nevében az óvodák.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.