A szépségipar is lehet kiváló befektetés

Dermio Care / Egyike a High Care által lefejlesztett, szabadalmaztatott kozmetikai készülékeknek mely ötvözi a fény- és oxigén terápiás kezeléseket
Péntek
2023.01.06.
A jövőbe illő kezeléseket, orvosi kutatásokra alapuló technológiákat alkalmazó High Care kozmetikai hálózat partnereit keresi Szlovákiában.
 

Az előrejelzések alapján kozmetikai szektor összetett éves növekedési üteme 7%, mely hasonlít a befektetők által kedvelt szintén kiemelkedő ingatlan szektorhoz (Zion Market Research). Sőt a várakozások alapján a fejlett országokban a növekvő GDP-vel arányosan nőnek az igények a kozmetikai termékek, valamint a kezelések után.

A szépség szektor forgalmának több, mint felét a felületi kezelések, például szőrtelenítő, ránctalanító és egyéb bőrkezelések teszik ki. Nem meglepően ebben szegmensben tapasztalható a legtöbb nyitás, ilyen kezeléseket nyújt többek között a német High Care is.

A német Weyergans 35 éve kutat, fejleszt és gyárt professzionális kozmetikumokat test- és arckezelésekhez, speciális kozmetikai és medical készülékeket test, arc és prevenciós kezelések céljából. A cég franchise koncepciójában lényeges és meghatározó, hogy minden „egy kézből” származik: készülékek, termékek, informatikai rendszer és egy orvosi kutatásokra épülő oktatási koncepció. Jelenleg a hálózat több, mint 40 országban van jelen, Magyarországon például közel 20 szalon működik a High Care franchise rendszerében.

A már-már futurisztikus kezelések között találni oxigénterápiát, vákuum-, pazma-, fototerápiás kezeléseket. A szalonokban legújabb technológiákat alkalmazzák a bőr fiatalító kezeléseire, de akad zsírbontás és nyirokmasszázs is a szolgáltatások listáján. Az orvosi kutatásokra épülő eszközökkel nem csak kozmetikai, de anti-aging kezelések is elvégezhető - így a hatás nem csupán felületi, a High-Care-ben a probléma gyökerét tudják kezelni. Így egy franchise egység nem csupán szépségszalonként üzemel, hanem egyben egészségügyi terápiás szolgáltatásokat is kínál.

A High Care hatalmas előnye, hogy a belépő partnerek számára biztos szakmai és beszállítói hátteret, valamint folyamatos innovációkat és szabadalmaztatott  technológiákat biztosít. Emellett minden új belépőnek teljes betanítást biztosít a központ, illetve marketing hátteret. A német központ által összeállított kézikönyvek egy szalon működésével kapcsolatos minden kérdésre választ adnak az arculati kialakítástól kezdve a kezeléseken át egészen a marketing tevékenység minden aspektusára.

Saját High Care szalont akár shop-in-shop modellben is üzemeltethetsz, tehát a meglévő szépségipari tevékenység mellett tudod forgalmazni a High Care termékeit vagy éppen használni a kozmetikai eszközeit. Így a független szépségszalonok meglévő portfóliójuk, illetve működésük gyökeres átalakítása nélkül is előnyt tudnak kovácsolni a High Care kínálta kezelésekből, technológiákból és a márka erejéből.


Sonofrézis és Sono handy / Nem elég pusztán felkenni a bőrre a hatóanyagokat, a High Care szalonokban külön készülék felel azok hatékony bejuttatásáért a bőrbe
High Care franchise partner jelentkezés
High Care franchise partner jelentkezés
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó