Péntek
2022.08.26.
Múlt hét kedden jelentette be az amerikai hálózat, hogy a márciusban bezárt éttermeinek egy részét újra nyitja.
 

A cég bejelentése szerint egy fokozatos indulásról van szó, első körben a kijevi és nyugat ukrajnai egységeinek egy része tér vissza a következő hónapokban. Azonban az, hogy a 109 McDonald’s mekkora része lesz látogatható még nem ismert.  A hálózat számára nem csak a háború, hanem az ellátási láncok sérülése is nehezíti a visszaállást.  

„A hatóságokkal, katonai szakértőkkel és beszállítókkal történt hosszas egyeztetéseket követően, és a dolgozóink kérésére döntöttünk úgy, hogy lépcsőzetesen újra indítjuk éttermeinket Kijevben és Nyugat-Ukrajnában, ahol más vállalkozások már biztonságosan működnek.” Nyilatkozta Paul Pomroy, a McDonald’s International alelnöke. 

Majd hozzátette, hogy elkezdtek tárgyalni a beszállítókkal, és néhány hónapon belül el tudják látni az egységeket, mindennel, amit a vásárlók szeretnének, illetve jelentős biztonsági intézkedéseket is bevezetnek érthető okokból. 

Mint arról korábban is írtunk, a háború kitörését követően, mind Oroszországban, mind Ukrajnában bezártak a McDonald’s gyorséttermei. Összesen közel 1000 egységet veszített ezzel a hálózat, az orosz részen már újra indult a koncepció, új név és brand alatt, míg Ukrajnában egyelőre várat magára a nyitás, annak ellenére, hogy az elmúlt közel fél évben a McDonald’s tovább fizette 10.000 dolgozóját az országban.

Pomroy hozzátette, hogy fontos a helyi gazdaságnak is a McDonald’s újraindulása, és a hit, hogy visszatérhet az élet a régi kerékvágásba. 


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.