A hálózat a Covid-tól függetlenül folyamatosan bővülni tudott.
A hálózat a Covid-tól függetlenül folyamatosan bővülni tudott. / Egyre több ember szavazott bizalmat és vette igénybe a hálózat folyamatosan bővülő szolgáltatásait.
Kedd
2022.08.09.
A 3 éve alapított EverDerm 300 millió Ft feletti nettó árbevételt tűzött ki célként az idei évre, amelyet a júliusig realizált eredmények alapján egyértelműen túl fog szárnyalni.
 

 

Az EverDerm jelenleg 4 egységet számlál, Budapest XIII. Kerületében a központ üzemelteti klinikáját, Veszprémben, Zalaegerszegen és Győrben pedig franchise partnerek. A negyedik vidéki partner Szolnokon, várhatóan még augusztus végéig nyit meg. Egy új szalon megnyitása körülbelül 20 és 40 millió Ft befektetésből, kialakítási költségből valósulhat meg.
Mindezek alapján elmondható, hogy a szépségiparon belül az EverDerm egy biztosan növekvő, stabil és jól kidolgozott Franchise koncepció, amely minden szükséges tudást biztosít csatlakozó átvevői számára ahhoz, hogy egy jövedelmező vállalkozásra tegyenek szert.

A hálózat elsősorban a következő városokban keres partnereket: Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger.

A mai  világban nem könnyű olyan befektetést találni, ami 100%-os biztonsággal megtérül. Erre garanciát vállalni nem lehet, így az EverDerm alapítói sem teszik ezt. Azt viszont tudják, hogy ők hogyan vitték sikerre klinikájukat, ezzel segítve franchise partnereiknek is, hogy a már kitaposott utat járva elérhessék ugyanezt.

Sokan úgy gondolják az (orvos)kozmetika egy egyszerű üzletág. Ellenben amikor megpróbálnak belevágni, komoly üzleti és jogi problémákkal találják szembe magukat. Ráadásul a piac hemzseg a versenytársaktól, emiatt nincs olyan szereplő,  aki a tudását szívesen megosztja az induló vállalkozókkal. Erre nyújt megoldást a franchise.
Már az orvoskozmetikai gépek kiválasztásánál elmehet a kedve a vállalkozóknak, hiszen a távolkeleti teljesen alkalmatlan néhány százezer forintos gépektől a százmillió Ft-os amerikai eszközökig minden elérhető. Hogyan lehet a megfelelő gépeket kiválasztani ekkora túlkínálatban?
Ezt az utat az EverDerm központ is végigjárta, még a saját üzlete elindítása előtt letesztelte az összes valamirevaló lézeres szőrtelenítő gépet és forgalmazót. A jó választás egy hosszú és dilemmákkal teli út eredménye. Az alapos kutatómunkának köszönhetően a kiválasztott gyártó és gép  hatékonysága olyan jól vizsgázott, hogy jelenleg összesen 7 db lézeres szőrtelenítő gépet használnak, és azóta sem találtak jobbat.

Ha megvan a gép, már csak meg kell tanulni kezelni – és ezen a ponton senki nem rendelkezik olyan tudással Magyarországon, mint az EverDerm. Támogatva a tanulást és a magabiztos gyakorlat megszerzését, az Everderm kozmetikusai több száz kezelésnyi betanulást követően kezdenek önállóan foglalkozni a vendégekkel.

A siker záloga a kiváló vendégélmény. Ha megvan az eszköz és a tudás, már “csak” a 3. feladat van hátra: megszerezni és megtartani az ügyfeleket. Ahhoz, hogy betérjen a szalonodba, más kell, mint ahhoz, hogy vissza is járjon oda. Fontos, hogy bízzon abban, hogy Nálad valóban megoldást nyer a  problémájára. És itt jön képbe a EverDerm Érzés. A Franchise koncepción keresztül egy olyan MÁRKÁT kapsz és hívhatsz magadénak, ami már bizonyított, és több száz pozitív visszajelzéssel rendelkezik.  A felépített márkaérték és annak a jövedelemtermelő képessége már a kezdetektől érted is dolgozik.

Az EverDerm tartós szőrtelenítésre specializálódva indult el 2019 nyárának végén. Az eltelt a rövid időben több mint 20.000 lézeres szőrtelenítés kezelésen vannak túl. Nemcsak azt tanulták meg, hogyan kell sikerrel és elégedettséggel befejezni egy kezelés sorozatot, hanem azt is, hogyan adják át ezek tapasztalatát a csatlakozó partnereknek.
Az EverDerm portfóliója folyamatosan bővül, orvosilag igazolt testkezelések és hightech kozmetikai kezelések is bekerültek a portfóliójukba, kiegészítve különleges high-end orvos-kozmetikumokkal. Ezek mind segítik a partnereiket, hogy jövedelmező vállalkozást hozzanak létre.

A hálózat alapítói olyan partnereket keresnek, aki hozzájuk hasonlóan rajonganak a szépségért, és tudnak azonosulni az EverDerm koncepciójával, és ügyfélkezelésével.

forrás: franchise.hu

 


Franchise tanácsadó