Milyen hosszútávon franchise partnerként?

Járműves értékesítés / A Husse egyedi megoldásának köszönhetően befektetési igénye alacsonyabb konkurens koncepciókhoz képest
Csütörtök
2022.06.30.
A világszerte több, mint 1500 franchise partnerrel rendelkező svéd állateledel márka - a Husse - most hazánkban keresi új partnereit. A hálózat kiválasztotta, azokat a településeket, melyekre várják az átvevők jelentkezését!
 

A Husse értékesítési stratégiájának előnye, hogy a termékek nem állnak rendelkezésre a hagyományos értékesítési csatornákon (üzletek, raktárak, nagykereskedők). A végső fogyasztók közvetlenül a helyi kereskedőtől vásárolhatják meg azokat - a Husse franchise partnerétől, aki kizárólagos értékesítési joggal rendelkezik az adott területen.

Ez nagy biztonságot ad a partnereknek. Biztosra vehetik, hogy az ügyfeleik nem mennek át egy bevásárlóközpontban és veszik meg ugyanezeket a termékeket. Hiszen azok csak náluk elérhetőek. - mondja Dr. Takács Gábor a Husse magyarországi mester partnere.

A koncepció által forgalmazott termékek a legmagasabb minőséget képező szuper prémium kategóriába tartoznak. Így a tenyésztők körében is nagy népszerűségnek örvendenek. A vásárlók nem csak az ételek magas minőségében bízhatnak, hanem az ingyenes kiszállításban is. Ami a legfontosabb, hogy folyamatos tanácsadásra is számíthatnak, amelynek köszönhetően megfelelően tudják majd táplálni állatukat.

Ez teljesen más mint egy üzletben vásárolni, ahol csak levesszük a terméket a polcról, fizetünk és hazamegyünk. Gyakran nem tudják a vásárlók hogyan adagolják a kedvencüknek az eledelt. Mi végig segítünk, nem csak a vásárlás előtt, hanem utána is, folyamatosan hasznos tanácsokkal látjuk el vevőinket.folytatja Takács Gábor. 

Ez a filozófia a piaci trendeket is követi. A vásárlók egyre inkább igénylik a minőségi tanácsadást, azokat a termékeket és szolgáltatásokat, ahol valamilyen hozzáadott értéket is kapnak. Így biztosabbnak érzik döntésüket, és jobban bíznak a márkában és annak termékeiben.

Franchise lehetőség

A legnagyobb különbség más állateledel franchise rendszerekkel szemben az, hogy a Husse átvevőinek mindössze egy gépkocsiba kell beruházniuk, mellyel az értékesítést, illetve a szállítást végzik.

A Husse modell kiszámítható. Pontosan tudjuk mennyit kell dolgozni, hogy egy bizonyos összeget megkeressünk. Végső soron az átvevőn múlik, mennyi időt szeretne belerakni és hány vásárlóval kíván foglalkozni - mondja Takács Gábor, majd pedig így folytatja: Általában 100 vásárlóra van szükség, ahhoz, hogy igazán jó bevételre lehessen lehessen szert tenni.

A partnerek maguk döntenek munkaidejükről, a rendszer egyetlen kötöttsége, hogy a vásárlók délutánonként vannak otthon, így a munka erre a napszakra szokott összpontosulni.  

Viszonylag kevés az állandó kiadás, nem kell üzlethelyiséget bérelni, sem raktárat. Az egyetlen fix kiadás a nyitókészlet, valamint a franchise díj, aminek mértéke körülbelül 1,2 millió forint.

 

Szortiment / Prémium minőségű termékek széles kínálata
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.