A DepilConcept hazánkban is keresi partnereit!

DepilConcept / 15 éves múlt, 9 ország, 7,5 millió forintos befektetés
Szerda
2022.06.22.
A szépségszalon hálózat lehetővé teszi, hogy mindenki ízlése szerint fektessen bele, a legkisebb modell 18,600 eurónál (körülbelül 7,5 millió forintnál) indul.
 

Az innovatív koncepció már 9 országban jelen van, többek között Csehországban, Braziliában, Szerbiában és Írországban. A több, mint 15 éves hálózat mára piacvezető Lengyelországban és Portugáliában. A koncepció célja, hogy mind a szalonok, mind pedig a kezelések is elérhetőek legyenek bárki számára.

Hazánkhoz legközelebb Szlovákiában, Kassán található DepilConcept, az ottanihoz hasonlóan Magyarországon is mester franchise partnert keres a hálózat, azaz egy vállalkozót, aki a brand itthoni képviselője, arca lesz. A későbbiekben az ő feladat lesz az új átvevők betanítása, támogatása. Emellett franchise központként royaltyt (havi forgalmi jutalékot) szedhet partnereitől.

A befektetési összeg tehát az átvevőn múlik, amennyiben a kezelések során használt gépeket lízingeli a partner körülbelül 7,5 millió forint a teljes befektetés (adókkal együtt), ha megvásárolja az eszköz parkot 11 vagy 14,5 millió Ft. az indulás függően az egység méretétől. A havi költségek két részre bonthatók, az átvevő fizet royaltyt, mely 250 euró (100.000 Ft.), illetve marketing díjat, mely 300 euró (120.000 forint). Emellett a használt software jelentenek állandó kiadást ez körülbelül havi 10.000 forint. 

Az átvevők támogatása

A koncepció lényege, hogy a partnerek folyamatos támogatást kapnak a központtól, éppen ezért nem elvárás, hogy a jelölt kozmetikus vagy a szakmában jártas legyen. A hálózat nem csak az induláskor, hanem a napi működésben is állandó segítséget nyújt. 

Az átvevő legyen szó mesterről vagy hétköznapi franchise partnerről természetesen kap területi kizárólagosságot, majd a központ segít kiválasztani és megtervezni az üzlethelyiséget. 

A koncepció sikerét a fejlett technológia, illetve a központi támogatás biztosítja. Például, ha egy gép elromlik a rendszergazda azonnal pótolja, hogy ne legyen komoly forgalmi kiesés. 

 

Franchise tanácsadó