Hogyan készítsük fel gyermekeinket a 21. század kihívásaira?

Különleges módszertan / A hagyományos oktatás hiányosságait hivatott pótolni
Péntek
2022.01.14.
Háttérbe kerül a lexikális tudás, a gyorsan változó világhoz pedig kevesen tudnak alkalmazkodni. De hogyan készülhetnek fel a gyermekek, ha a közoktatás már nem bizonyul elégségesnek?
 

A közel 10 éve működő Trükkös Békák tanoda újszerű oktatási koncepcióval támogatná a fiatalok fejlődését. Az 5-14 éves korosztály számára szóló délutáni foglalkozás alig heti 45 percet igényel a gyerekek szabadidejéből és ezt az időt sem a tradicionális, iskolai keretek között kell eltöltenie.

Az órák célja, hogy játékos képességfejlesztő feladatok segítségével, fejlődéstani nagymozgásokon, légzés gyakorlatokon és meditáción keresztül támogassa a gyerekek testi- és lelki fejlődését. A mai oktatás egy olyan aspektusát hivatott pótolni ez a formabontó képzés, amelyre sajnos a legtöbb iskolában közel sem jut elég figyelem. Az élen járó magániskolákban egyre gyakrabban látni meditációs és egyéb fakultatív órákat, amelyek ezekre már választ próbálnak adni - de a közoktatás jelentős részében ez továbbra sincs jelen.

Az alapító, Seres Helén által kidolgozott módszertan az élet számos területén tapasztalható előnyöket nyújt az órákon résztvevő gyermekek és a szülők számára egyaránt. A cél ugyanis nem csak a fiatalok támogatása, de a szülő-gyermek kapcsolatok és a családon belüli kommunikáció javítása is.

A Trükkös Békák tanodát látogató diákok életében számos területen - a sportban és a tanulási teljesítményben egyaránt - tapasztalható pozitív javulás. Mindez az általános fejlődési problémák, a teljesítmény miatti szorongás és a tárgyaktól való félelem lekűzdésével érhető el.

A hálózat több tanodát is üzemeltet és országosan további egységek nyitását tervezi új trénerek bevonásával. A koncepció nem csak a gyerekek és a családok számára kínál kézenfekvő előnyöket, leendő átvevőknek, vállalkozóknak és befektetőknek is ígéretes üzleti lehetőséget jelent. A tanodák alacsony tőkeigénnyel elindíthatók, így a legtöbb oktató vagy tréner számára kiváló alkalmat jelent egy önálló vállalkozás indítására.


45 perc / Heti egy alkalom elég a pozitív eredményekhez
Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó