Formabontó képzéssel segítene a fiatalokon ez az új tanoda

Trükkös Békák / A hagyományos oktatásból hiányzó programokon vehetnek részt a fiatalok
Hétfő
2021.12.06.
A 2012 óta működő Trükkös Békák a lexikális tudás helyett a testi- és lelki fejlődésre koncentrálva szállna szembe az új generáció kihívásaival.
 

A tanoda 5-14 éves gyerekeknek tart játékos, képességfejlesztő és stresszoldó foglalkozásokat. Az alapító, Seres Helén által kidolgozott technika a fejlődéstani nagymozgásokon, légzésen, valamint a meditáción alapuló módszertanból áll.

A heti alkalmakra épülő program a gyakorlatban is eredményesnek bizonyult, hiszen az élet számos területén tapasztalható előnyökkel járt a gyermekek és a szülők számára egyaránt.

Egyre több gyermek fejlődését gátolják új, külső tényezők, sokaknak bonyolult családi háttere van, vagy komoly megfelelési kényszerrel küzdenek. Ezeket a problémákat felismerve indult el a Trükkös Békák koncepciója is.

A módszertan nem tantárgy függő, az iskolai képzést kiegészítő módon pont a legtöbb oktatási rendszer programjában hiányos területeket hivatott pótolni és fejleszteni. Egyben választ is ad az új generációk aktuális kihívásaira és a fejlődésbeni problémákra, amelyekkel egyre gyakrabban szembesülnek a fiatalok. Mindezt játékos formában teszi meg, melynek köszönhetően élvezhetővé teszi a foglalkozásokat a kicsik számára is.

A cél nem csak a fiatalok oktatása, de egyben a szülő-gyermek kapcsolat és a családon belüli kommunikáció gördülékenyebbé tétele is. A Trükkös Békák olyan eszközöket szeretne biztosítani a gyermekek számára, amelyek hozzásegítik őket az életben való boldoguláshoz, érvényesüléshez, hogy felnőttként kiegyensúlyozott, boldog, minden szempontból teljes életet éljenek.

A Trükkös Békák tanodákba járó gyermekeknél a módszer elsajátításával kapcsolatos visszajelzések alapján elmondható, hogy javul a szülő-gyermek kapcsolat, a sport- és tanulási teljesítmény, csökken a teljesítmény szorongás, csökken, vagy megszűnik a különböző helyzetektől, emberektől, tárgyaktól való félelem.

A hálózat most további trénerek bevonásával új tanodák nyitását tervezi, hogy még több szülő és gyermek számára elérhetővé tegye ezt a módszertant. Amellett, hogy a családok számára is kézenfekvő előnyöket kínál így a leendő befektetőknek is ígéretes üzleti lehetőséget jelent majd a Trükkös Békák. A tanodák kis helyigénye és az alacsony tőkebefektetés az induló vállalkozókat, oktatókat és trénereket sem zárja ki a csatlakozásból.

A koncepció franchise rendszere egyedülálló lehetőséget biztosít mindazok számára, akik egy kipróbált, hosszú távon jövedelmező vállalkozást indítanának az oktatási szektorban.


Kis csoportos órák / Játékos feladatok
Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó