Young Engineers
Young Engineers / A hálózat moduláris eszközöket kínál az oktatásra
Szerda
2021.08.04.
A Harvard Egyetem által is elismert Young Engineers modellje a szabadidős foglalkozásokon keresztül próbálja megreformálni a jelen oktatási rendszerét.
 

A hálózat célja, hogy felkészítse a diákokat a jövő kihívásaira, a technológia ugyanis ahogy eddig tapasztalhattuk folyamatosan változik és egyre gyorsabb ütemben. A szülők egyre nagyobb aránya helyezik előtérbe a STEM tanfolyamokat, azaz a tudományos-technológiai tudományágakat. A Young Engineers is ezekre a témákra élezte ki a tananyagát és ehhez keres most partnereket Magyarországon. A hálózat átvevőinek feladatai közé tartozik a 4 és 15 év közötti gyermekek oktatása. Az órákon résztvevő diákok egy világszerte több, mint 30.000 fiatalból álló közösséghez tartozhatnak, összesen 200 iskolában. A Young Engineers oktatási rendszerét a Harvard Egyetem mellett az Európai Bizottság is elismerte.

A leendő átvevőknek nem kell oktatási tapasztalattal rendelkezniük, ezekre ugyanis a Young Engineers által biztosított képzéseken felkészítik majd. Egyszersmind minden olyan eszközt megkapnak, amely az egység fejlesztéséhez, valamint a diákok számának növeléséhez hasznukra válhat.

Az iskola kialakításához szükséges befektetés összege 500.000 forinttól 6 millió forintig terjedhet, melynek pontos összegét az egység mérete és a taneszközök listája határozza meg. A belépő partnerek területi kizárólagosságot élveznek, mely garantálja, hogy a Young Engineers iskolához tartozó terület legalább 100.000-es lakosságú legyen. A központ eddigi tapasztalata alapján az ideális lokáció kiválasztásában is segít a partnernek, amelynek köszönhetően az átlagosnál több diák jelentkezésére számíthat majd.

 


Franchise tanácsadó