Egyedülálló lézeres szőrtelenítés franchise koncepció keresi partnereit

Exkluzív / Prémium környezetben fogadja vendégeit az EverDerm.
Szombat
2021.07.10.
A 2019-ben indult EverDerm a lézeres szőrtelenítés hazai specialistája, most országszerte keresi partnereit.
 

Az elmúlt évek tapasztalatai bebizonyították, hogy hatalmas piaca van a szőrtelenítésnek, valamint a különféle exkluzív kozmetikai szolgáltatásoknak. A technológia fejlődésének köszönhetően pedig egyre több olyan kezelés jelenik meg, mely korábban elképzelhetetlen lett volna. Nyugat-Európában, illetve a tengerentúlon a fájdalommentes lézeres szőrtelenítés már az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás, ám hazánkban a piac még mindig csak ismerkedik ezzel a megoldással.

Az EverDerm a legkorszerűbb és legújabb gépekkel, exkluzív, prémium környezetben várja vendégeit, akik a 7-10 alkalmas kezeléssorozat után végleg megszabadulhatnak a szőrtelenítés problémájától. Egy egység naponta akár 20-30 ember kezelését is el tudja látni.

A franchise központ a leendő partnereinek állandó szakmai és orvosi hátteret, valamint működési támogatást biztosít. Emellett jelentős segítség az átvevőknek az erős központi marketing, melynek köszönhetően már az első napoktól kezdve sok vendéggel tudnak működni a szalonok.

Minden esetben a franchise partner a beruházó, és a szépségszalon megnyitását követően a központ előírásainak betartása mellett üzemeltetheti szalonját. Az egység bevezetésétől függően a befektetett összeg akár 1-2 éven belül is megtérülhet. A csatlakozás egyedi lehetőséget kínál a leendő partnereknek, hiszen hazánkban még nincsen hasonló hálózat, így egy piaci rést tudnak ki aknázni.

Ha további információra lenne szükséged akkor keresd a www.everdermlaser.hu címen. Ha a hálózat megálmodóját szeretnéd megismerni, akkor kövesd az EverDermet az Instragamon.


Slamovits-Horváth Beáta / EverDerm megálmodója és tulajdonosa, a lézeres szőrtelenítés magyarországi specialistája
Kapcsolatfelvétel
Kapcsolatfelvétel
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó