Újult erővel terjeszkedik az IWG a régiónkban

3300 / Összesen 3300 irodaházat üzemeltet a hálózat világszerte, Budapesten a legújabb irodáit a BudapestOne épületében alakította ki.
Péntek
2021.04.23.
A hálózat teljes erejével a közép- és kelet-európai terjeszkedésre koncentrál jelenleg. A régióban a rugalmas munkahelyek iránt megnövekedett igényt szeretné kiaknázni franchise partnerek segítségével.
 

A világ legnagyobb, rugalmasan használható munkahelyeket biztosító szolgáltatója ennek a folyamatnak részeként jelentette be Michal Dorszewski azonnali hatályú, franchise igazgatói kinevezését az IWG közép- és kelet-európai részlegének élére.

A hálózat jelenleg 56 helyszínen van jelen Közép- és Kelet-Európában (Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban). Az elmúlt egy évben olyan fontos mérföldkőnek számító irodák kerültek a portfóliójába, mint a Spaces Fabryka Kart Krakkóban, a Spaces Parkview Prágában, a Regus Witosa Point Varsóban, vagy éppen az új kelenföldi BudapestOne irodaház. 

Michal Dorszewski már számos jelentős üzletfejlesztési vezetői pozíciót töltött be, és az ágazat olyan nagy vállalatainál dolgozott, mint például az amerikai Subway. 

Stephen Holloway, az IWG globális franchise-fejlesztési igazgatója szerint Michal Dorszewski kinevezése azért vált szükségessé, mert Közép- és Kelet-Európában egyre nagyobb az igény a rugalmasan használható irodahelyiségek iránt.

„Örömmel üdvözöljük Michal Dorszewskit az IWG csapatában, nagy szükségünk lesz rá, hiszen a régió fővárosai mellett intenzív terjeszkedésbe szeretnénk kezdeni a kisebb városokban is, hogy mindenhol ki tudjuk aknázni a rugalmasan használható és coworking terek iránti megnövekedett keresletet.“

Az IWG 2021-ben készített új kutatása szerint a rugalmasan használható irodák gyorsan a vezető franchise-befektetési lehetőséggé válhatnak, maguk mögé utasítva a hagyományos franchise ágazatokat, hiszen a befektetők a világjárvány közepette a stabilitást és a megbízható növekedési lehetőségeket keresik.

Egy friss felmérés szerint a franchise lehetőségekben érdekelt vállalatvezetők több, mint fele (56%) gondolkozik azon, hogy rugalmasan használható irodák franchise partnerévé váljon most vagy a következő 18 hónapban, lekörözve ezzel az olyan hagyományos franchise koncepciókat, mint a kávézók (49%) vagy az edzőtermek (43%).

Ebben a hónapban az IWG bejelentette, hogy 2021 minden eddiginél erősebben indult. Ebben az évben már félmillió ügyfél csatlakozott a hálózathoz, ezen kívül pedig a cég megkötötte az eddigi legnagyobb megállapodását az NTT-vel, a Nippon Telegraph and Telephone Corporationnel. A megállapodás szerint az IWG hozzáférést biztosít a világ számos pontján található 3300 irodájához az NTT portfóliójába tartozó vállalatok több, mint 300 000 munkatársa számára. Ezek az innovatív megállapodások biztosítják az IWG vezető szerepét a coworking irodalehetőségek kötözött, ahol a hálózat különböző hibrid megoldásokkal támogatja számtalan ágazat munkavállalóit.

 

Michal Dorszewskit / A hálózat közép-európai régióért felelős franchise igazgatója.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Bemutatkozik a Zöld Planéta

Mivel a rendszerünkhöz különböző vezetői szinteken lehet csatlakozni, mindenki eldöntheti kinek mi a sok!Itt vannak alternatívák, amik a jelen gazdaságban már nincsenek és...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Nem attól lesz valaminek létjogosultsága, mert egyes emberek azt mondják róla, hogy életképes! Ettől több kell: Működést kell igazolni,mert az eredmények juttatnak valamit...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Válaszolok rendszergazdaként és programalkotókét! Ebben az el anyagiasodott világban egy bármilyen pozícióhoz csak szimplán pénzért is hozzá lehet jutni és kapcsolatokkal. A...

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.24.
Bemutatkozik a Zöld Planéta

Hol vannak a hozzászólások, fórumozók? Ha ez perspektivikus, akkor mi ez a csend? Vagy túl sok az 5 millió+áfa? üdvözlettel Erdei Ferenc

4 hozzászólás
utolsó 2013.08.22.
Prémium autószerviz hálózat épül

Sajnos nincs és nem is lehet \"prémium autós\" definíció. A futóműnek, féknek, közlekedésbiztonsági alkatrészeknek még a régebbi gépjárműveknél is kivállóan kell működniük....

3 hozzászólás
utolsó 2013.06.25.
Ismét Paris Smile a Syma-ban

Tisztelt cím! Szeretnék tájékoztatást kérni az említett üzletilehetőségről! ombodieva@freemail.hu Köszönettel

1 hozzászólás
utolsó 2013.05.24.
Szépség és franchise

Tisztelt cím! Szeretnék részletes tájékoztatást az üzleti lehetőségről!ombodieva@freemail.hu  Köszönettel!

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.23.
Szépség és franchise

Érdeklődöm van-e lehetőség a részletes tájékoztatásra a következő elérhetőségeken: mariann05@freemail.hu +36-30-5830028

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.19.