Nemzetközi szintű oktatás Magyarországon

Maple Bear / A franchise kétnyelvű rendszere végig kíséri a diákokat hatodik hónaptól egészen 18 éves korukig.
Péntek
2021.01.15.
A járvány alatt Európában terjeszkedett a kanadai iskolahálózat és most 24 ország után ezúttal Magyarország felé vették az irányt.
 

A kanadai magániskola - a Maple bear - felmérése alapján ideális célpontnak találta hazánkat a terjeszkedésre. A magánoktatás iránti kereslet növekvő trendet követ Magyarországon, a hálózat erre építene egy hazai partnerrel.

A koronavírus járvány többek között a magyar oktatási rendszer hiányosságaira is rávilágított. Ha a szülők felsőoktatásban gondolkodnak vagy külföldön szeretnék gyermekük tanulmányait folytatni, akkor érdemes lehet kiegészíteni a meglévő oktatásukat, hogy biztos alappal tudjanak indulni. Utólag ezeket a hiányosságokat már nehéz lesz pótolni, ezért akár magániskoláról, akár kiegészítő oktatásról legyen szó, egyre több szülő gondolkodik gyermekük továbbképzésében. 

De milyen iskolát is érdemes választani? Az alternatívák kiértékelésekor érdemes olyan intézményt választani, amely a gyakorlatban már sok diákkal bizonyított - ilyen a Maple Bear, amely nem csak a diákok számában, de nemzetközileg is maga szintű elismerésnek örvend.

A hálózat jelenleg 24 országban üzemeltet mintegy 530 iskolát és óvodát, mindegyikben a kétnyelvű, kanadai rendszerre épülő módon oktatnak 41.000 fiatalt 6 hónapos kortól egészen 18 évesig. A pandémia alatt a hálózat növekvő igényt tapasztalt az ilyen jellegű szolgáltatásokra Kelet-Közép-Európában. Miután sikeresen beléptek a bolgár, a román, az albán és a horvát piacokra ezúttal Magyarország felé veszik az irányt. 2021-ig többek között Csehországban, Lengyelországban és Ukrajnában is folytatni szeretnék a terjeszkedést.

A Maple Bear elsősorban Budapesten keres olyan partnereket, akik egy kéttannyelvű iskola üzemeltetésében látják a jövőjüket. Habár a hálózat olyan franchise átvevők belépésére számít, akik az oktatási szektorban voltak korábban vállalkozók, azok a már működő iskolák és intézmények csatlakozását sem zárja ki, akik meglévő szolgáltatásaikat egészítenék ki a partnerré válással.

Franchise átvevőként az iskolavezetők állandó támogatást kapnak a rendszergazdától. Az iskolák működését a franchise központ - és az ott dolgozó kanadai oktatók, illetve a központ munkatársai - segítik tanácsadással, a marketing és üzleti stratégia elkészítésével.


Franchise tanácsadó