A válság ellenére is növekszik / A hálózat 40. szalonját nyitotta meg, a terjszekedést a koronavírust sem tudta megállítani.
Csütörtök
2020.11.26.
A BioHair franchise hálózat ebben a kihívásokkal teli időszakban sem pihen, november 23-án 40. hajvágószalonjukat nyitották meg Szegeden.
 

A 2010 februárjában alapított franchise hálózat az alacsony áraival, illetve bejelentkezés nélküli koncepciójával hívta fel magára a figyelmet. Mivel a gazdasági válság alatt nyitott meg, az 1290 forintos hajvágás ár gyorsan meghozta számára a népszerűséget. A franchise akkora elánnal fejlődött, hogy az újabb belépők számára nyitási stopot kellett hirdetni. 

A tulajdonosok felismerték, hogy a hosszútávú siker elengedhetetlen feltétele a folyamatos fejlődés, ezért a szalonok szolgáltatásait hajfestéssel, expressz manikűr-, pedikűr, valamint kozmetikai szolgáltatásokkal bővítették. 2015-ben a hálózat saját márkás termékcsaládot (elsősorban samponok és hajbalzsamok) vezetett be, amellyel lehetővé vált a vendégek számára, hogy otthon is BioHair termékeket használjanak.

Az utóbbi évek fejlesztései a vendégek idejét helyezik előtérbe. Olyan módon minimalizálja a vendégek sorbanállási idejét hogy közben megtartja a bejelentkezés nélküli kötetlenséget. Az innovációt a Linistry sorkezelő rendszer bevezetése jelentette, melynek lényege, hogy a vendég telefonja segítségével akár még a munkahelyéről, vagy otthonról beáll az online sorba. Egészen addig szabadon gazdálkodhat az idejével, amíg a rendszer nem jelzi, hogy ő következik.

A BioHair részben ennek a fejlesztésének köszönhetően 2018-ban elnyerte a Magyar Franchise Szövetség - Év Innovatív Franchise Hálózata címet, és ehhez méltóan folytatta tovább a fejlesztéseket.

2019. év végén elindult a BioHair chatbot szolgáltatása, melynek keretében ALMA, a BioHair csevegő robotja válaszol a Messengerben neki feltett kérdésekre, valamint kezeli a vendégek online sorba állását, szalonba történő behívását.

A BioHair hálózata további bővítéséhez egész Magyarország területén és a szomszédos országokban is terjeszkedni szeretne és ehhez leendő partnereinket keres jelenleg az alábbi városokban:

Budapest, Eger, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely, Tatabánya, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Dunaújváros


Második egység / Szegeden már a második egységét nyitotta meg a hálózat.

népszerű a fórumban

Varicobooster kezelés visszér ellen

A visszér amellett, hogy csúnya probléma, bosszantó és fájdalmas. A legrosszabb az, hogy súlyosbodhat, ami fekélyeket és képtelen fájdalom nélkül járni. Sokan...

1 hozzászólás
utolsó 2021.12.30.
Varicobooster kezelés visszér ellen, ár, összetétel, hol lehet megvásárolni: Amazonon, gyógyszertárban

Varicobooster kezelés visszér ellen, ár, összetétel, hol lehet megvásárolni: Amazonon, gyógyszertárban A visszér amellett, hogy csúnya probléma, bosszantó és...

1 hozzászólás
utolsó 2021.12.30.
Családanya és sikeres vállalkozó

Épp csak a lényeg hiányzik... Ez az írás csak promó, arról hogy jaj de jó a Kiwisun xD Semmilyen lényegi információt nem tartalmaz, mennyi az anyagi vonzata a...

1 hozzászólás
utolsó 2020.06.25.
Curves: 50 klub a cél

Szép estét! Érdeklődni szeretnék van e lehetőség még Curves klub nyitására még Budapesten? Válaszát előre is köszönöm

1 hozzászólás
utolsó 2017.04.19.
Partnereket keres a Curves

Kedves Eszter! A budapesti Curves helyszíneket itt találja, ha pedig saját Curves klubjának megnyitását tervezné, akkor ide kattintva talál további információt,...

2 hozzászólás
utolsó 2014.11.06.
Partnereket keres a Curves

Nagyon tetszik! Érdeklődnék,hogy Budapesten van-e ilyen klub? Ha igen akkor hol van? Szeretnék én is jelentkezni.Eszter

2 hozzászólás
utolsó 2014.11.06.
Szépségközpont egyszerűen

A GrupoConcept 9. születésnapja Április elején tartotta fennállásának kilencedik évfordulója alkalmán rendezett összejövetelét a BodyConcept és DepilConcept...

1 hozzászólás
utolsó 2014.04.15.
Húsz éves a magyar High-Care

High Care Studio Veszprém: Óváros tér 1. 

2 hozzászólás
utolsó 2013.12.01.