10 év után újra Magyarországon a Gloria Jean’s

Újra a fővárosban
Újra a fővárosban / Budapesten egyből 2 egységet nyit a hálózat
Szerda
2020.08.19.
A Gloria Jean’s kávézó visszatér Magyarországra, a tervek szerint 10 új egységet nyitnak a öt év alatt. Az első két presszó a Szent István Bazilikánál és az Arénában nyílik meg a következő hónapokban.
 

Tahir Mahmood a Gloria Jean’s Coffees Hungary Kft. vezető menedzsere, elmondása alapján a hálózat, az amerikai kávézás egyik hazai úttörője. A rendszer már korábban is jelen volt Budapesten, 2006-ban nyílt az első két egység a Hősök terénél, illetve a Mammutban. De a 2008-as gazdasági válság során az átvevők bezártak és azóta sincs Gloria Jean’s hazánkban.

„Mi vagyunk a Gloria Jean Coffee legnagyobb franchise partnere a tengerentúlon, csak Chicagóban 13 egységgel, sőt mi visszük az első kávézót, amit a hálózat megnyitott még 1979-ben.” Mondta Mahmood a Budapest Business Journal-nak.

A Chicagói sikerünk után, megvettük a mester franchise jogot Magyarországra az RFG (Retail Food Group) Ausztráliától, mely eddig birtokolta ezen jogokat.” Érdekesség, hogy ez a csoport több amerikai franchise hálózat mester jogával is rendelkezik hazánkra, például a Crust Pizza, Donut King, Michel’s Patisserie vagy a Pizza Capers. (szerk.)

Az első két lokáció után szeretnének újabb egységeket nyitni, ehhez keres a GJC Hungary franchise partnert legalább 250,000 euró (kb. 86 millió Ft.) tőkével.

A lánc még 40 éve indult Chicagótól nem messze Long Grove-ban, a kávézót Gloria Jean Kvetko kezdte férjével Eddel. A koncepció rövid ideig maradt családi vállalkozás, 1991-ben eladták a hálózatot. Nem sokkal később 1996-ban megnyitott az első külföldi egység Sydney-ben, azóta több mint 50 országba terjedt szét a rendszer közel 800 kávéházzal. 

Forrás: Budapest Business Journal


Cégnév
Cégnév
Résztvevő(k) neve
Résztvevő(k) neve
Számlázási cím
Számlázási cím
Telefon
Telefon
E-mail
E-mail
If you see this, leave this form field blank
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.