Csapatmunkából, lelkesedésből csillagos ötös!

24. / Hazánkban már a 24. egységét nyitotta meg a hálózat.
Kedd
2020.08.11.
Augusztus 10-én megnyitotta kapuit a High Care® Cosmetics legújabb, legmodernebb gyöngyszeme, a nyíregyházi High Care® Center!
 

Sokakban felmerülhet a gondolat : Ebben a nem mindennapinak mondható évben nem nagy bátorság  egy minőségi szolgáltatásokat (arc-, test-, egészség kezeléseket) nyújtó, a világ bármely pontján a legkiválóbbnak mondható High Care® szalont nyitni ?!

Nem bátorság, sokkal inkább tudatosság, hiszen a Kravecz család egy már jól működő vállalkozásában  bizonyította vállalkozói ismeretét, sikerességét.

Ha ez a bejegyzés most az Instagramra kerülne, nem sokat gondolkodnék a hashtageken : #gyönyörűHighCareCenter #alegmodernebbgéppark #csapatmunka #azegészcsaládakarja #lendület #hit #lelkesedés

Közös történetünk 2019 májusában kezdődött, a Franchise Szövetség közgyűlésén ismerkedtem meg a Kravecz házaspárral. Ősszel meglátogatták a High Care® cég franchise központját, majd a koronavírus kirobbanásának idején szerződtünk, és most augusztus 10-én megnyitják üzletüket.

A High Care® Cosmetics Kft. 28 éve működteti sikeresen franchise rendszerét Magyarországon. Büszkék vagyunk arra, hogy régi vágyunk teljesült,  Nyíregyházán is ajánlhatjuk a vendégek figyelmébe a legújabb, legmodernebb franchise High Care® szalont.

Az üzletben dolgozó szakemberek, kozmetikusok és a cégtulajdonos, Klaudia minden tudást elsajátított az egész világon jelenlévő minőségi High Care® szolgáltatásokkal kapcsolatban, megismerték a High Care® Cosmetics fantasztikus termékeit.

A vendégek ebben az üzletben próbálhatják ki a cég legnagyobb, legújabb innovációját, a VACUSTYLER® Plus kezelést, amely nemcsak fantasztikus érzés, de mellette formálja az alakot, segíti a fogyást, javítja a keringést, a visszerek állapotát.

A másik különleges szolgáltatás a testkezelésben, hogy az országban elsőként ebben az üzletben próbálható ki a BODYGUARD oxigén- és fényterápiás „alagút”. Az oxigénterápia fantasztikus hatása sokak előtt ismert. Méregtelenít, immunrendszert erősít, és a vörös fény feszesíti a kötőszövetet, formálja az alakot.

Kiemelkedő terület a High Care®-nél az anti-aging, a bőrfiatalító, ránctalanító kezelések. Mindenkinek ajánlott, csak jótékony hatása van, ellenjavallat nélkül.

Az arc- és dekoltázs területére alkalmazott űrtechnológiára emlékeztető búra alatt nemcsak bőrünket éri az éltető energia, de  belégzéssel az egész szerveztünk életazonos energiát, egy „csúcsvitamint” kap.

Szlogenünk : a -  more than Beauty  - több, mint szépség. Dr. Rudolf Weyergans cégalapító szerint:
„ Az egészség és szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki saját maga tehet . „

Ehhez nyújtanak hathatós segítséget a High Care® Cosmetics minőségi szolgáltatásai és termékei.


Folyamatos innováció / A német franchise központ legújabb szolgáltatásaival, illetve gépeivel találkozhatnak a vendégek Nyíregyházán.
Lavotha Ildikó
High Care Cosmetics cégvezető