Péntek
2019.09.13.
Az ötszörös Forma 1-es világbajnok, Lewis Hamilton belépett az éttermi hálózatok világába. Az év elején jelentette be egy új franchise hálózat, a Neat Burger vegán hamburger lánc indítását.
 

Az első egység szeptember másodikán nyitotta meg kapuit Londonban a Regent Street közelében, a hálózat további 14 étterem nyitását tervezi Európában, Amerikában, ás a Közel-Keleten a következő 2 évben.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy jobban oda figyeljünk a világunkra és a benne élő emberekre, ezért a Neat Burger célja a kis vállalkozások támogatása és az etikus módszerek elterjesztése, szóval nagyon büszkén veszek részt benne.” mondta Hamilton az induló vállalkozásról. „Én is egy növény-alapú diétát követek, úgy gondolom, hogy szükségünk van egy egészséges alternatívára, ami rendkívül finom, és lehetőséget ad azok számára is, akik nem szeretnének húst fogyasztani.”

A hálózat a The Cream Group vendéglátó-ipari társasággal és Tommaso Chiabra-val, a Beyond Meat befektetőjével együttműködve jött létre. "A húsipar járul hozzá a legnagyobb mértékben az üvegházhatású gázok kibocsátáshoz, és a környezeti hatása már nem tartható" - mondta Chiabra. "A Neat Burger célja, hogy a nem fenntartható élelmiszeripart versenyre hívja, és a pozitív értékek képviselje a piacon."

A Neat Burger most szeptemberben debütál többek között Jaden Smith környezetbarát Just Water palackjaival a polcain, amelyet még 2015-ben mutattak be az Egyesült Királyságban.

A hazai piacon már 10 éve működik egy ehhez hasonló vegán koncepció, az Istvánffi Veggie Burger és kizárólag növényi alapanyagokból készít hamburger különlegeségeket. A hálózat pár éve elindította a franchise terjeszkedését és jelenleg két egységük működik a fővárosban.


Lewis Hamilton / Az ötszörös Forma 1-es világbajnok.
Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.