„Idővel minden európai országban virágozhat”

F45 fitnesz stúdió
F45 fitnesz stúdió / A koncepció egyszerű: az F45 stúdiók 45 perces, magas intenzitású, köredzés jellegű edzésprogramokat kínálnak világszerte a tagoknak. A vállalat ezidáig 27 különböző edzésprogramot fejlesztett ki, továbbiakkal a tervben.
Fotó: Function 45
Szerda
2018.11.14.
100 európai stúdió megnyitásáról szóló franchise megállapodással ért újabb mérföldkőhöz az ausztrál F45 funkcionális-fitnesz franchise expanziója.
 

Ugyan a kilétét nem hozta nyilvánosságra, annyit elárult az Ausztráliában székelő F45 fitnesz stúdióhálózat, hogy legújabb európai franchise partnerének működési területe kilenc ország – Egyesült Királyság, Írország, Svájc, Spanyolország, Olaszország, Hollandia, a Cseh Köztársaság, Izrael és Finnország – piacaira terjed ki, és további három piacra lépésnek a lehetőségét is magába foglalja.

Az ausztrál divatmárka idén augusztusban alakította ki európai központját Londonban, azzal a céllal, hogy támogassa a franchise partnerek működését, és segítse a márka és hálózatfejlesztési célok megvalósítását. „Meghatódtunk az F45 fogadtatásától, valamint a növekedési ütemtől Európában és az Egyesült Királyságban” – nyilatkozta Luke Armstrong, az F45 globális értékesítési igazgatója.

Hatalmas növekedési lehetőséget rejt számunkra Európa, és folytatjuk a fáradhatatlan munkát, hogy egy igazán forradalmi és innovatív márkát hozzunk létre, ami idővel minden európai országban virágozhat.” Az igazgató hozzátette, az expanzió ”nem mutatja lassulás jeleit” így a vállalat 185 stúdió értékesítésére számít 2019-ben, és további 350 új helyszínre 2020-ban.

A világ leggyorsabban növekvő funkcionális-fitneszhálózataként a 2011-ben alapított F45 – franchise partnerekre támaszkodva, egyedi franchise modellel megkülönböztetve magát a versenytársaktól – rohamtempóban növekedett az elmúlt években, stúdióhálózata jelenleg több mint 1300 helyszínt számlál a világ közel 40 országában.