Intenzívebb növekedés, rugalmasabb feltételek

Az Indiso elsősorban azokon a megyeszékhelyeken keres partnereket, ahol még nincs Sóklinika. Kiemelt terület az Indiso számára Székesfehérvár és Budapest XIII., illetve XIV. kerülete, de eladó sorba került az Indiso 4 saját üzemeltetésű egysége (Bp. III., IX. kerület, Győr, Pécs) is. Emellett a Rózsadombon található Sóklinika üzemeltetési joga is lejár szeptember végén.
Csütörtök
2017.08.24.
Az Indiso egészségügyi száraz sóterápia hatékony természetes terápia az allergia kínzó tünetei ellen. Vonzó megoldás; még vonzóbb az ebben rejlő üzleti lehetőség.
 

Egyre többen fordulnak a természetes egészségügyi megoldások felé, és ezen belül a sóterápia is egyre népszerűbb az allergiával vagy egyéb légúti megbetegedéssel küzdők körében. „Szerencsére egyre tudatosabbak a vásárlók-páciensek is, így mindenképpen piaci előnyt jelent az Indiso számára az, hogy prémium szolgáltatásként, több mint egy évtizede a legmagasabb minőséget képviseli a hazánkban fellelhető lehetőségek között” – emelte ki Gábor Tamás, az Indiso Sóklinika Kft. ügyvezetője. Magyarországon jelenleg 14 Sóklinika működik, a vállalat pedig országszerte elérhető franchise lehetőséggel várja a hasonló szemléletű vállalkozó partnereket. Az Indiso franchise csomag vonzó üzleti lehetőség lehet mindazok számára, akik az egészségügy, a természetgyógyászat, életmód-szolgáltatások területén keresik lehetőségeiket.

Ahogyan arról korábban a Franchising.hu is beszámolt, az Indiso nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre, tavaly ősszel pedig már a nemzetközi terjeszkedésbe is belekezdett. Kínai partnerével a klinikai kutatások protokolljainak véglegesítése és a kínai állam finanszírozásának jóváhagyása zajlik. Az ígéretes lépés meghozta hatását is, a nemzetközi sajtóvisszhang eredményeként tárgyalások kezdődtek Svédország, Svájc, Szlovákia, Ukrajna, Vietnám, Ausztria, Spanyolország, és az Egyesült Királyság viszonylatában. Emellett további nemzetközi klinikai kutatások előkészítése is folyik, melyek bázisa hazánk és Kína mellett az Egyesült Királyság, ahol az Indiso egyik legfontosabb partnere a Kingston University lesz.

Amellett, hogy a legtöbb energiát a nemzetközi feladatokra és a fejlesztésekhez szükséges tőkebevonás előteremtésére fordította az Indiso, a hazai hálózatban is történtek előrelépések. Szegeden egy kiemelten sikeres üzemeltető-váltás történt; új partner csatlakozott a hálózathoz Tatán (jelenleg „soft opening” fázisban); jelentős erősítés történt a hálózat munkatársainak továbbképzése területén. A megszokott intenzitású jelenlét az egészségügyi konferenciákon egyre szélesebb körű és minőségi orvosi kapcsolatrendszert eredményezett az Indiso számára. Tárgyalások folynak többek között a Törökbálinti Tüdőgyógyintézettel, az Országos Korányi TBC és Pulmonológiai Intézettel, a Heim Pál Kórházzal és az Országos Mikrobiológiai Intézettel. Az Országos Környezetegészségügyi Intézettel megkezdett kutatás jelenleg is zajlik, várhatóan 2018-ra lesznek eredményei.

Mindezekre az eredményekre és fejlesztésekre pedig úgy tűnik, a franchise piac is felfigyelt, hiszen az utóbbi hónapokban csaknem 30 franchise partneri megkeresés érkezett be az Indisohoz Sóklinika nyitással kapcsolatban. „Az előzetes szűréseket követően Baja, Budapest, Halásztelek, Kisvárda, Mosonmagyaróvár, Nyíregyháza, Szolnok városokban folynak tárgyalások új nyitásokról. A tervek szerint ezek közül legalább 3 helyszínen még idén elindulhat az Indiso” – avatott be Gábor Tamás. Az ügyvezető hozzátette, a magyarországi hálózat esetében még nagyobb növekedési ütemet terveznek, ezért továbbra is keresik potenciális partnereiket országszerte.

Bár a pontos csatlakozási feltételek nem publikusak, de annyit elárult a jogtulajdonos, hogy feltételeikben van érzékenység az adott terület demográfiájára és potenciáljára, és - tekintettel az intenzívebb növekedési szándékra - az idei évben rugalmasabb feltételekre számíthat, aki csatlakozni kíván a legelismertebb egészségügyi sóterápiás hálózat kötelékéhez.