Tucano Coffee

Információ a franchise hálózatról

a franchise rendszer bemutatása

A Tucano Coffee nem csak egy kávézó koncepció, hanem a latin-amerikai bennszülött indiánok kultúrájának és a kaliforniai kávékülönlegességeknek egyedi keveréke.

2011-ben, Moldova pezsgő fővárosában nyílt meg az első ilyen kávézó a Tucano Coffee márkanév alatt. 2 évvel az úttörő koncepció bemutatkozását követően, 2013-ban érkezett el az idő a márka nemzetközi expanziójához, melynek keretében először Romániában, majd 2014-ben az Egyesült Arab Emírségekben is nyitottak kávézót. Jelenleg a Tucano Coffee egy dinamikusan növekvő nemzetközi hálózat, melyben 13 kávézó működik három országban – további piacokkal a megjelenést előkészítő fázisban. Ezek mellett a Tucano Coffee aktívan keresi franchise partnereit, különös tekintettel a közép-kelet-európai és balkáni régió országaira. Előbbi régióban, az expanziós tervek között kiemelten szerepel Magyarország, ahol országszerte van lehetőség Tucano Coffee beindítására.

A Tucano Coffee egy nemzetközi kávézólánc, amely szerte a világon népszerűsíti Love.Peace.Coffee filozófiáját. Ezt a mottót elsősorban az a rock’n’roll időszak és a hippi szubkultúra inspirálta, ami során az emberek kiálltak filozófiájuk, értékrendjük mellett, és vágytak a természethez való visszatérésre a szereteten, pacifizmuson, szabadgondolkodáson keresztül.

Miben különbözik a Tucano Coffee a többiektől?

 • Csak és kizárólag saját, frissen őrölt kávéinkat használjuk, melyeket vezető-baristáink személyesen válogatnak össze a világ legjobb régióiból. Kávés italaink, kávékülönlegességeink elkészítéséhez kizárólag a legjobb felszerelést használjuk.
 • Az enyhe és közepes pörkölésű kávébabokat részesítjük előnyben, hogy hangsúlyosan megjelenjen az ízek és aromák összes árnyalata.
 • Komolyan vesszük a Tucano Coffee személyzet, csapattagjaink képzését. Minden baristánkat az ECAE nemzetközi rendszer alatt képezzük.
 • Fantasztikus sajttortákat készítünk egyedi, saját tervezésű receptúra alapján.
 • Kávézóinkban különleges hangulatot teremtünk:
  • rendszeresen szervezünk tematikus rendezvényeket, találkozókat érdekes személyekkel, gitáresteket és kávé szemináriumokat;
  • a design a vallásunk. Létrehoztunk egy egyedi, szabadalmaztatott etnikus kávézó megjelenést. 

saját egységek

3

franchise egységek

10

kép egy mintaegységről
információ franchise érdeklődőknek

támogatás a franchise partnereknek

Franchise átvevőinket mi Partnereknek hívjuk, és akként is kezeljük őket!

 • Partnereinknek rugalmas keretek között van lehetőségük a forgalmazók, bútorok, felszerelés kiválasztására hálózati sztenderdjeink keretei közt.
 • Biztosítjuk és elérhetővé tesszük Partnereink számára a legjobb forgalmazókat és gyártókat összefogó beszállítói hálózatot.
 • Minden Partnerünkkel teljes körűen megosztjuk az értékesítésre, költségekre és minőségi mutatókra vonatkozó összes adatot, hogy mindannyian tanulhassunk egymás tapasztalataiból is.
 • Támogatjuk Partnereinket saját Tucano Coffee kávézójuk megnyitása előtt és után egyaránt:
  • támogatás a megfelelő helyszín kiválasztásában;
  • a helyszín belső kialakítása, designja;
  • a személyzet képzése a hálózat oktatóközpontjában és rendszeres online képzési programok keretében;
  • minden, a kávézónyitás során vagy azt követően felmerülő kérdést érintő, rendszeres konzultációk;
  • csapatunk minden kávézónyitás előtt 1 héttel a helyszínre érkezik, és a megnyitót követő első héten a Partnerrel közösen biztosítja a megfelelő működést;
  • marketing és design útmutatás, kézikönyvek. A magyar piacra szabott marketing terv;
  • rendszeres folyamatellenőrzés a minőségbiztosítás és fejlesztések érdekében: beépített vásárló, szakértői vélemények, online kérdőív és vendégkönyv.

becsült teljes befektetés

A Tucano Coffee kávézók átlagos alapterülete 120 m2. A franchise szerződés 5 éves időszakra szól, további 5 évre történő, kedvezményes hosszabbítási lehetőséggel. Minden Partnerünk számára exkluzivitást biztosítunk saját régiójában.

Befektetés

 • franchise jogdíj: 12.500 €
 • becsült teljes befektetés egy tipikus Tucano Coffee kávézó esetében: 80.000 - 150.000 €
 • becsült havi adózás utáni nettó nyereség egy tipikus Tucano Coffee kávézó esetében: 5.500 - 10.000 €

Működési franchise költségek

 • royalty: a bevétel 3,5 - 4,5 százaléka
 • marketing hozzájárulás: a bevétel 1 százaléka

alapvető elvárások a partnerekkel szemben

Fontos számunkra, hogy olyan Partnerekkel dolgozzunk együtt, akik magukénak érzik hálózatunk alapvető értékeit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan emberekkel szeretünk együtt dolgozni, akik mindig nyitottak az új kalandok, új helyek és új életstílusok felé.

 


Jogi nyilatkozat: „A fenti adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. A Tucano Coffee fenntartja a jogot, hogy bármilyen hivatkozási alap nélkül, bármikor, bármelyik vagy az összes ajánlattevővel szemben egyoldalúan módosítsa, vagy felfüggessze a franchise partnerek toborzásának folyamatát, vagy annak feltételeit. A Tucano Coffee fenntartja azon kizárólagos jogát, hogy elutasítsa bármelyik vagy az összes ajánlattevőt, vagy bármelyik feltétellel kapcsolatban tárgyalásokat kezdeményezzen a potenciális franchise átvevőkkel.


információ a franchise átadóról

Tucano Coffee Srl.

Chisinau (Kisjenő), Str. M. Sadoveanu 2/1; Moldova

+36 20 406 51 77

iroda@franchising.hu

tucanocoffee.com

kapcsolattartó személy az érdeklődőknek

Franchising.hu Szerkesztőség

tudjon meg többet

Amennyiben további információt szeretne kapni a franchise ajánlatról, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, ami közvetlenül a franchise hálózat számára kerül elküldésre.

Üzenet
Teljes név *
Város *
Telefon *
E-mail *

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

legolvasottabb

A katalógusban található adatok a rendszerek, hálózatok tulajdonosaitól származnak. Minden jelölt vagy jelentkező mielőtt aláírna egy megállapodást kérjük ellenőrizze, hogy az adott ajánlat mennyire vonzó a számára, illetve az e a legvonzóbb. A szerkesztőség fenntartja a jogot és törekszik arra, hogy ellenőrizze a katalógusban szereplő adatok hitelességét. Amennyiben olyan adatot, információt talál, ami helytelen vagy nem felel meg a valóságnak, kérjük lépjen kapcsolatba a szerkesztőséggel.