Megújuló Hummus Bar

A Hummus Bar első étterme 2005-ben nyitotta meg kapuját Budapesten azzal a céllal, hogy Magyarországon is elérhetővé váljanak a közel-keleti konyha tradicionális ízei. A kis étkezdét hamar megkedvelte a fővárosi lakosság, és jelenleg már 11 helyszínen találkozhatunk Hummus Bar-ral. „Már több étteremben várunk titeket Budapest-szerte, ennek örömére úgy döntöttünk, itt a tökéletes idő az arculatunk továbbfejlesztéséhez, amely hűen tükrözi filozófiánkat a mindennapokban, termékeinket és jövőbeli terveinket illetően” – tette közzé közösségi oldalán a Hummus Bar. Ennek megfelelően október elején megnyitott az első, új arculat alapján kialakított étterem Budapesten, a Nagymező utcában.
„Mindent újraterveztünk a logónktól az étterem-belsőkön át a csomagolásig és személyzeti ruháig. De ne aggódj, mi ugyanazok az arcok maradunk a Hummus Bar mögött, így a menük és az árak egyáltalán nem változnak! Egyszerűen csak szeretnénk egy páratlan, friss külsőt adni páratlanul friss ételeink mellé” – olvasható a közleményben. A hálózat – ugyan a fővárosra koncentrálva, de – Magyarország egész területéről keres franchise partnereket.
A Hummus Bar minden franchise partnere teljes körű tréninget és támogatást kap, ezért ugyan előny, de nem feltétlenül szükséges, hogy rendelkezzenek vendéglátós múlttal. „Én sem rendelkeztem szakmai tapasztalattal, egyszerűen szerettem a jó ételeket. A partnerektől sem elvárás, hogy vendéglátós múltjuk legyen, azonban azt tudni kell, hogy sok időt és energiát kell belefektetni egy ilyen üzlet megnyitásához. Ezért nagyon fontos a lelkesedés és a hosszú távú kitartás” – mondta el egy korábbi nyilatkozatban Uri Gotlibovich, a hálózat alapítója.
Egy hagyományos Hummus Bar étterem kialakításához szükséges befektetés mértéke sok tényezőtől függ (az étterem mérete, bérlemény vagy saját tulajdonú üzlethelyiség, rendelkezik-e saját konyhával vagy a központból szerzik be a félkész ételeket, stb.), és mindenképp bele kell számolni a belső-külső kialakítás, a konyha, ételpult, ülőtér (a franchise kézikönyvben előírtaknak megfelelő) kiépítését.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
Az Eat Salad egy francia gyorsétterem-lánc, amely testreszabható salátákat, tálakat és wrap szendvicseket kínál.
A baguette és croissant után nem meglepő, hogy az egyik ikonikus pékség hálózat Franciaországban indult. Mára viszont már globális jelenlétre tett szert.
10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.
A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.
legolvasottabb

A franchise, mint gazdasági forma több mint 300 szektorban van jelen, az éttermektől a fodrászokon át, az online oldalakig.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Az ingatlanos szakma társadalmi megítélése ellenére egy gyorsan megtérülő befektetéssé válhat.
Megmutatjuk, kinek és miért érdemes részt venni a 2025. április 3-án megrendezésre kerülő Franchise Expo-n.
A budapesti franchise kiállításon bemutatkozó holland Used Products a másodkézből vásárolt termékek újraértékesítésén keresztül kínál ígéretes vállalkozási lehetőséget.
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.