Egészséges választás

A My Culture koncepciót tapasztalt gyorséttermi vállalkozók hozták létre Nagy-Britanniában, azzal a céllal, hogy egy egészségesebb alternatívát kínáljanak a modern ember rohanó mindennapjaiban. Amellett, hogy már a népszerű, klasszikus gyorséttermi márkák is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek menüik egészségesebbé tételére és az ételek kalóriatartalmának csökkentésére, a My Culture egy teljesen új alternatívát kínál a szegmensben: a gyorsaság, az egészség és a frissesség választásának lehetőségét, joghurt alapú termékeivel.
A My Culture étlapon alacsony kalória-, zsír-, cukor- vagy glutén tartalmú prebiotikus és probiotikus ételek/italok képviselik az egészséges étkezést, illetve a termékskála tartalmaz sok zöldség-alapú terméket is, ezzel biztosítva még nagyobb választási lehetőséget a vásárlók számára. A Nagy-Britanniából indult koncepció már olyan országok piacain jelent meg sikerrel, mint Írország, Oroszország, Lengyelország, Kazahsztán, Portugália, Egyesült Arab Emírségek vagy Kína. A hálózat folyamatosan bővül és jelenleg a magyarországi megjelenéshez is keres franchise partnereket.
A My Culture koncepció két formában érhető el: stílusos és könnyen telepíthető kioszk, illetve 50-100 négyzetméter alapterületű kávézó kialakításával. A hálózat olyan magyarországi partnereket keres, akiknek van tapasztalatuk a vendéglátásban vagy a kereskedelemben. Van lehetőség az országos mester franchise jog megszerzésére, de már egyetlen egység üzemeltetéséért felelős franchise partnerként is lehet csatlakozni az étteremhálózathoz.
A franchise partnerek folyamatos támogatásban részesülnek egészen a kezdetektől. A helyszín kiválasztása, a marketingstratégia felépítése, az előre legyártott reklám és szóróanyagok biztosítása, valamint a vezetői és személyzeti tréningek mind a franchise központ kötelességei közé tartoznak már az együttműködés megkezdésétől.
„Szeretnénk megjelenni rendszerünkkel a világ minden táján, hiszen az egészséges életmódra való törekvés globális jelenség. Olyan partnereket keresünk, akik motiváltak abban, hogy piacvezető helyet szerezzenek saját országukban a márkának” – mondta el szerkesztőségünknek Yelena Aust, a hálózat alapítója.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

Az év elején több mint 1500 étterem váltott tulajdonost, megkérdőjelezve az utóbbi 25 év trendjeit.
Hazánkban is keresi partnereit a hálózat, hogy 23 év után újra legyen Wendy’s az országban!
Interjú Brünner Istvánnal, a Gofrim franchise hálózat alapítójával
A Touch Coffee Smart Bar egy innovatív, teljesen automatizált önkiszolgáló kávézó koncepció, amely modern technológiával párosítja a minőségi kávé élményét. A franchise rendszer már Kanadában és az Egyesült Államokban is bizonyított, most pedig további terjeszkedésre készül.
A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
legolvasottabb

Magyarországon is elérhetővé tette franchise koncepcióját az amerikai székhelyű Popeyes Louisiana Kitchen csirkés gyorsétterem lánc.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Az elmúlt két évben a DODO szinte teljes egészében franchise-alapú működésre állt át Magyarországon: míg 2023 augusztusában 50%-os volt a franchise-partnerek aránya, ezt az értéket mostanra sikerült megduplázni.
Spanyol gasztro-óriással a háttérben már a szomszédban jár az amerikai pizzérialánc. A magyarországi mester franchise jog is elkelt.
Egy újabb karantén esetén előnyt élvezhet a fogyasztók között ez az étteremtípus. Pontosan mi is a ’ghost kitchen’ lényege?
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.