A hálózat egy egészséges alternatívát kínál termékeivel a nagyvárosi rohanásban elterjedt egészségtelen gyorséttermi étkezés helyett.
Szerda
2014.02.05.
A My Culture gyorsétterem hálózat partnereket keres, hogy fejlessze az egészséges termékekre épülő brit koncepciót a régióban.
 

A My Culture koncepciót tapasztalt gyorséttermi vállalkozók hozták létre Nagy-Britanniában, azzal a céllal, hogy egy egészségesebb alternatívát kínáljanak a modern ember rohanó mindennapjaiban. Amellett, hogy már a népszerű, klasszikus gyorséttermi márkák is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek menüik egészségesebbé tételére és az ételek kalóriatartalmának csökkentésére, a My Culture egy teljesen új alternatívát kínál a szegmensben: a gyorsaság, az egészség és a frissesség választásának lehetőségét, joghurt alapú termékeivel.

A My Culture étlapon alacsony kalória-, zsír-, cukor- vagy glutén tartalmú prebiotikus és probiotikus ételek/italok képviselik az egészséges étkezést, illetve a termékskála tartalmaz sok zöldség-alapú terméket is, ezzel biztosítva még nagyobb választási lehetőséget a vásárlók számára. A Nagy-Britanniából indult koncepció már olyan országok piacain jelent meg sikerrel, mint Írország, Oroszország, Lengyelország, Kazahsztán, Portugália, Egyesült Arab Emírségek vagy Kína. A hálózat folyamatosan bővül és jelenleg a magyarországi megjelenéshez is keres franchise partnereket.

A My Culture koncepció két formában érhető el: stílusos és könnyen telepíthető kioszk, illetve 50-100 négyzetméter alapterületű kávézó kialakításával. A hálózat olyan magyarországi partnereket keres, akiknek van tapasztalatuk a vendéglátásban vagy a kereskedelemben. Van lehetőség az országos mester franchise jog megszerzésére, de már egyetlen egység üzemeltetéséért felelős franchise partnerként is lehet csatlakozni az étteremhálózathoz.

A franchise partnerek folyamatos támogatásban részesülnek egészen a kezdetektől. A helyszín kiválasztása, a marketingstratégia felépítése, az előre legyártott reklám és szóróanyagok biztosítása, valamint a vezetői és személyzeti tréningek mind a franchise központ kötelességei közé tartoznak már az együttműködés megkezdésétől.

„Szeretnénk megjelenni rendszerünkkel a világ minden táján, hiszen az egészséges életmódra való törekvés globális jelenség. Olyan partnereket keresünk, akik motiváltak abban, hogy piacvezető helyet szerezzenek saját országukban a márkának” – mondta el szerkesztőségünknek Yelena Aust, a hálózat alapítója.


BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

A prémium pékségek francia ősatyja /2024.09.03.

A baguette és croissant után nem meglepő, hogy az egyik ikonikus pékség hálózat Franciaországban indult. Mára viszont már globális jelenlétre tett szert.

Franchise körkép: hódítanak külföldön a mobil éttermek /2024.07.23.

10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.

Miért nincs Wendy’s Európában? /2024.07.16.

A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.

Franchise körkép: Kerekes fagyi /2024.05.24.

Egy érdekes gasztro lehetőséget kínál a Bike Cafe mely az Ice Cream almárka alatt kerékpáros modelljében fagylalttal hódítaná meg az utcákat.

Hogyan trükköznek a vásárlókkal az étteremláncok? /2024.05.02.

Tavaly év végén már felreppentek a hírek miszerint hazánkban is megnyílhat végre az első Five Guys. Ennek apropóján is érdemes belenézni, hogy milyen pszichológiai trükköket alkalmaznak a franchise hálózatok, különösen az éttermek, hogy jobban hozzáférjenek a pénztárcánkhoz.

népszerű a fórumban

Az egymilliárd fontos határ

Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...

1 hozzászólás
utolsó 2020.02.16.
Az igazi sportbár hangulat

THE TILTED KILT... :)

1 hozzászólás
utolsó 2016.08.22.
Egészség és élvezet együttese

Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.

1 hozzászólás
utolsó 2014.08.02.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano

Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!

1 hozzászólás
utolsó 2013.11.07.
Négy az egyben

Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c

1 hozzászólás
utolsó 2013.10.24.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Kedves Zizu!   További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!

Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!

2 hozzászólás
utolsó 2013.07.15.
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise

Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.

2 hozzászólás
utolsó 2013.05.21.