Hatékony nyelvtanulási megoldások

A kaliforniai DynEd International vállalat hozta létre a világon az első számítógépes támogatású angol nyelvoktató programot 1987-ben, amely azóta több mint 40 országban működik sikeresen.
Vasárnap
2013.10.27.
A DynEd Europe a magyar piacra történő belépéshez, valamint programjának országos terjesztéséhez keres partnert hazánkban.
 

Az immár több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező DynEd új trendet teremtett az általa szabadalmaztatott e-learning programmal, melynek mára az aktív felhasználói tábora a 10 millió főt is meghaladja világszerte. A DynEd oktatási módszer segítségével az angol nyelv elsajátításának szükséges időtartama harmada, mint más hagyományos nyelvoktatási rendszereké, illetve fele, mint más számítógépes támogatású programoké. A DynEd Europe a magyar piacra történő belépéshez, valamint a program terjesztéséhez Country Management Partnert (CPM) keres elhivatott magánszemélyek, vagy cégek képviseletében.

A DynEd olyan üzleti partnert keres Magyarországon, aki sikeresen menedzselné a szoftver terjesztését a magán- és a közszférában működő cégek, intézmények körében. A Country Management Partnerrel szemben elvárás egy saját vállalkozás létrehozása irodával, megfelelő szakembergárdával, valamint hogy átfogó piacismerettel, erős üzleti háttérrel és kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezzen.

Az országos DynEd partner egy ésszerű befektetéssel megszerezheti az 5-10 évre szóló kizárólagos jogot a hazai piacon való értékesítésre, valamint azt a know-how-t, ami egy több mint 25 év alatt megszerzett tapasztalatot képvisel. A DynEd központ vállalja a folyamatos oktatási, kereskedelmi és technikai támogatást partnerei felé, valamint biztosítja a legfrissebb szoftvereket és a weboldal fejlesztését is.