Partnerre szabott koncepció

A Király Pizza gyorsétterem lánc egy magyar koncepció, hazánkban franchise partnerek bevonásával üzemeltetnek olyan egységeket, melyek kínálatukban ötvözik a pizza, hamburger, valamint grill- és frissensült ételeket. A hálózat üzleteinek külső és belső megjelenése teljesen egységes, a berendezési tárgyaktól kezdve a konyhában készülő fogások minden egyes összetevőjéig.
Az egri alapítású Király Pizza franchise 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy a teljesen kidolgozott gyártási technológiával és az e köré épülő egységes üzemeltetési rendszerrel, külső partnerekkel karöltve minél több ember számára legyen elérhető a Király Pizza. A koncepció 3 különböző formában is létezik: csak kiszállítás és elvitel, nincs hagyományos éttermi kiszolgálás; a kiszállítás és elvitel mellett van hagyományos éttermi kiszolgálás is; illetve csak étterem. „Amellett, hogy a jelentkező eldöntheti, hogy melyik koncepciót választja, mi is felmérjük az adott terület és vonzáskörzetének lehetőségeit és ez alapján ajánljuk egyiket vagy másik koncepciót” – mondta el Gerák Attila franchise menedzser.
A Franchise központ elsősorban olyan partnereket keres, akik szeretnének bekapcsolódni egy egységes hálózat sikeres működésébe. „Manapság nehéz belekezdeni egy olyan önálló vállalkozásba, amit teljesen a saját ötletünk alapján hozunk létre. Mi a franchise-zal egy bejáratott, működőképes üzleti modellt, egységes arculatot és kínálatot, valamint többéves tapasztalatot kínálunk.”
A hálózathoz való csatlakozás díja egyszeri bruttó egymillió forint, amely tartalmazza az egységek tervezését, a konyhagépek és berendezések beszerzését, üzletviteli képzést, a személyzet betanítását, a folyamatos szakmai támogatást, a márkanevek, logók használatát, egységes arculatot. A belépési díjon felül a Király Pizza® hálózathoz csatlakozók havi 1% +áfa, de minimum 30.000 forint +áfa forgalmi jutalékot és havi 20.000 forint marketing díjat fizetnek, utóbbit a hálózat országos szintű marketing költségeinek fedezésére fordít.
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

Az év elején több mint 1500 étterem váltott tulajdonost, megkérdőjelezve az utóbbi 25 év trendjeit.
Hazánkban is keresi partnereit a hálózat, hogy 23 év után újra legyen Wendy’s az országban!
Interjú Brünner Istvánnal, a Gofrim franchise hálózat alapítójával
A Touch Coffee Smart Bar egy innovatív, teljesen automatizált önkiszolgáló kávézó koncepció, amely modern technológiával párosítja a minőségi kávé élményét. A franchise rendszer már Kanadában és az Egyesült Államokban is bizonyított, most pedig további terjeszkedésre készül.
A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
legolvasottabb

A franchise, mint gazdasági forma több mint 300 szektorban van jelen, az éttermektől a fodrászokon át, az online oldalakig.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Az elmúlt két évben a DODO szinte teljes egészében franchise-alapú működésre állt át Magyarországon: míg 2023 augusztusában 50%-os volt a franchise-partnerek aránya, ezt az értéket mostanra sikerült megduplázni.
Spanyol gasztro-óriással a háttérben már a szomszédban jár az amerikai pizzérialánc. A magyarországi mester franchise jog is elkelt.
Egy újabb karantén esetén előnyt élvezhet a fogyasztók között ez az étteremtípus. Pontosan mi is a ’ghost kitchen’ lényege?
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.