Vállalkozás egy ígéretes ágazatban

Edukido
Edukido / A Lego kockákra épülő tanterv kreatív, szórakoztató megoldást jelent az oktatásra, mindezt kedvező tőkebefektetés mellett
Hétfő
2022.07.25.
Az oktatás iránt érdeklődő franchise partnereket keres az Edukido hazánkban, emellett pedig Szerbiában és Romániában is.
 

A koncepció lényege a játszva tanulás. A fő elemei a Lego kockák, melyekkel a kurzusok keretében a gyerekek építenek 3-tól 12 éves korig. A hálózat nem összekeverendő a robotikával vagy éppen az informatikai képzésekkel. Az Edukido merőben eltér az ilyen koncepcióktól. 

A képzéseken a gyerekek jól érzik magukat, fejlesztik motoros készségeiket, és megtanulnak a dobozon kívül gondolkodni. Megtanítjuk, hogyan tegyék fel a megfelelő kérdéseket és hogyan keressenek önállóan válaszokat. A cél a kicsik motiválása, hogy a tudás megszerzése számukra minél izgalmasabb és érdekesebb legyen. A programok azokat a lyukakat töltik be, melyek a hagyományos iskolai oktatásában kimaradnak. Az órák alatt a gyerekek nem csak építeni tanulnak, hanem megismerhetik a matematika és a természet törvényeit. A kurzusok lényege, hogy a tanulók nem elméleti előadásokan, hanem gyakorlati játékokon keresztül ismerik meg az anyagokat. Így önmaguk fedezhetik fel és érthetik meg a körülöttük lévő világot. 

Az órák mindig kiscsoportosak, legfeljebb 10 fősek. 

Ki az ideális partner?

Vállalkozó szellemű, a területen jártas, tanár vagy már saját iskolával vagy óvodával rendelkező befektetőt keresünk. 

Természetesen kellenek vezetői képességek, illetve a szükséges tőke, de nem elvárás a menedzseri háttér. 

Előny, ha a leendő átvevőnek van saját gyermeke, aki gyakran legózik.  

Állandó vagy mobil

Az Edukido nem csak saját iskolával és komoly befeketéssel indítható el, az átvevő bérelhet termeket más oktatási intézményekben. Ebben az esetben gyorsabb a megtérülés, és kisebb a kockázat, illetve a szülőknek is kényelmesebb.

Különórák

A koncepció nem csak a szokásos eddig említett foglalkozásokat tartalmazza, a partner tarthat nagyobb létszámú tematikus workshopokat, melyek egy-egy tantárgyra épülnek. Az iskolai szünetekben pedig szervezhet táborokat, így biztosítva a nyári bevételét is.  

Jelenleg 59 Edukido várja diákjait Lengyelországban, Horvátországban és Macedóniában. A hálózatnak emellett még Ukrajnában van jelen, de iskolái a háború miatt bezártak. 

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet az Edukido franchise koncepciója a katalógusunkban fel tudod venni velük a kapcsolatot.

Október 20 és 22 között az Edukido is kiállít a Varsói franchise expon, szeretettel várunk 3.02 stanodn. Írj az franchising@edukido.com.pl-re az ingyen jegyért. 


Franchise tanácsadó