Vállalkozás gyerek mellett: A Helen Doron franchise

Angol tanulási lehetőség minden korosztálynak / 3 hónapos kortól egészen 18-20 éves korig kínál nyelvtanfolyamokat a Helen Doron English
Kedd
2022.03.01.
A Helen Doron franchise tulajdonosok többsége édesanyaként vagy édesapaként ismerte meg a módszert, majd saját tapasztalatai alapján, gyermeke sikereinek hatására tette le a voksát mellette.
 

De miért éri meg mompreneurként vagy dadpreneurként belevágni a vállalkozói létbe, és kinek való a Helen Doron franchise?

Vállalkozni gyerek mellett sem lehetetlen

A gyermekvállalást megelőzően sok várandós kismama gondolja úgy, hogy a munkaerőpiaci visszatérés nem jelent majd gondot. Ám amikor megszületik a kicsi, és a gyakorlatban is tapasztalható, mennyi munkával és örömmel jár egy csöppség, sokan nem tudják vagy akarják vállalni a 8 órás (plusz egy-két óra utazás) munkaidőt. Olyan megoldásokat keresnek, melyek munka mellett is ideális körülményeket biztosítanak az anya és a baba számára egyaránt.

Statisztikák szerint hazánkban alig 5% a részmunkaidős pozíciók aránya, így a rugalmas munkaidőkezelés vagy a piacképes részmunkaidős állások a nők igen kis százalékának jelentenek valódi megoldást. Részben ez az oka annak, hogy a szülést követően a nők jelentős része a karrierváltás mellett dönt.

A Helen Doron franchise tulajdonosok többsége maga is egy- vagy többgyermekes gyakorló szülő. Olyan emberek, akik minőségi és előremutató módon végzik munkájukat. Egyszerre profi oktatók, sikeres vállalkozók és jó szülők. Egytől egyig azt bizonyítják, hogy vállalkozni gyerek mellett sem lehetetlen!

Bejáratott vállalkozás kész módszertannal

Ha te is azon gondolkozol, hogy kipróbálod magad az angol nyelv oktatás területén, eladó oktatóközpontjaink csak rád várnak! Döntéseddel nemcsak egy nemzetközileg ismert és elismert márka képviselőjévé, hanem egy bizonyítottan eredményes angol oktatás módszertan sikeres birtokosává is válhatsz.

Szakmai csapatunk tagjaként te is élvezheted támogatásunkat, melyet munkád minden területén biztosítunk számodra. Segítséget nyújtunk a pedagógiai kérdéseken túl a marketingben, a salesben, az adminisztrációban és az üzemeltetésben is. Nem hagyunk egyedül, így mindvégig biztonságban érezheted magadat, a pénzedet és az álmaidat egyaránt.

Vállalkozni gyerek mellett, vállalkozói magány nélkül

Nálunk a magad ura lehetsz, hozhatsz döntéseket, megélheted a kreativitásodat, új ötleteket és egyedi praktikákat dolgozhatsz ki, mégsem leszel egyedül. Biztosítunk számodra egyfajta védőhálót, mely megtart, ha elesnél, és elkap, ha rosszul méred fel döntéseid következményeit. Csapatban dolgozhatsz, mégis a magad ura maradsz.

Megtapasztalhatod a vállalkozói lét felelősségét, előnyeit, és kihozhatod magadból a maximumot. Közben mi, akik már előtted járunk, ott állunk majd a partvonalon, ha biztatásra, gyámolításra, vagy csak egy őszinte beszélgetésre van szükséged.

Egy csapat vagyunk, melynek tagjai önálló entitások, oktatók és üzletemberek. Értékeink, jövőképünk, reményeink és célunk közös. Azt akarjuk, hogy az angol nyelv minden gyermek számára elérhető és könnyen tanulható legyen. Hiszünk egymásban, hiszünk abban, hogy együtt sikerülhet és munkánkkal bizonyítjuk, hogy vállalkozni gyerek mellett is lehetséges!


A nyelvoktatás szakértője / A részletesen kidolgozott, átfogó Helen Doron módszer révén mára már több mint kétmillió gyermek tanult meg angolul
SAJTÓKÖZLEMÉNY