Számos díjjal zárta a tavalyi évet a DIEGO

DIEGO
DIEGO / Díjakkal zárta a tavalyi évet a magyar franchise hálózat
Szerda
2022.01.05.
E-kereskedelem kategóriában nyert díjat a DIEGO honlapja 2021-ben.
 

A tavalyi évben több, mint egy éves fejlesztést követően indította útjára a DIEGO a megújult webshopját. A laminált és vízálló padlók, szőnyegek, függönyök, karnisok, valamint tapéták hatalmas választékát egy letisztult felületen mutatják be a látogatók számára. A webáruház emellett számos egyéb funkcióval is kiegészül, így segítve az online vásárlását és a felhasználók tájékozódását. Külön csomag ajánlási kalkulátort építettek az oldalba, amely előre kiszámolja a rendeléshez szükséges kiegészítő elemek számát (pl. szegélyléc, alátét, ragasztó, stb).

A házhozszállítási opciók mellett több, mint 100 áruházban ingyenesen is átvehetik a rendelést a vásárlók. Kérdés esetén élő chat üzenetben kommunikálhatnak az érdeklődők az ügyfélszolgálattal. Amennyiben pedig lakberendezési, szakmai tartalmakat, inspirációs ötleteket, tippek-tanácsokat keresnek, akkor egy külön blog formájában találhatnak erre vonatkozólag naprakész információkat.

Az Év Honlapja 2021 pályázatában 1635 szavazatot kapott a DIEGO honlapja, így nem csak a kategóriáját nyerte meg, de összesítésben az ötödik helyet is elnyerte a hálózat.

A DIEGO nem csak online díjjal zárta a tavalyi évet, hiszen a Magyar Franchise Szövetség 2020. évi Marketing díját is megkapta a koncepció. Mindemellett 10. alkalommal nyerte a MagyarBrands Kiváló Fogyasztói Márka díját is.


Franchise tanácsadó

népszerű a fórumban