Új magyar képességfejlesztő franchise hálózat indul

Trükkös Békák / Az oktatási szektorban teljesen egyedülálló módszertan. Az első ilyen képzést kínáló franchise rendszer.
Péntek
2021.09.10.
Új oktatás franchise koncepcióval bővült a Magyar Franchise Szövetség. A 2012-ben indult hazai Trükkös Békák koncepció országszerte keresi franchise partnereit.
 
A Trükkös Békák tanodákban 6-14 éves gyermekeknek tartunk játékos képességfejlesztő, valamint stresszoldó foglalkozásokat. A képzés a gyakorlatban is eredményes, az élet számos területén tapasztalható előnnyel jár a számukra. A módszertan nem függ egy tantárgytól vagy készségtől sem, sokoldalú és a legtöbb fejlődésbeni problémára megoldást kínál.
 
Általános tapasztalat, hogy egyre több gyermek fejlődését gátolják külső tényezők, rendelkezik bonyolult családi háttérrel, vagy komoly megfelelési kényszerrel küzd. Ezt a problémát felismerve, illetve erre reagálva indult el a Trükkös Békák képességfejlesztő tanoda koncepciója, hogy a gyerekek ne maradhassanak magukra a problémáikkal.
 
A Trükkös Békák küldetése, hogy a gyermekek és a szülők közötti kommunikációt könnyedebbé, gördülékenyebbé és őszintébbé tegye. A gyermekek számára olyan eszközöket biztosítson, amelyek hozzásegítik őket az életben való boldoguláshoz, érvényesüléshez, hogy felnőttként kiegyensúlyozott, boldog, minden szempontból teljes életet éljenek.
 
A tanodák egyéni, illetve csoportos foglalkozások keretein belül is segítik a hozzájuk járó gyerekek fejlődését. 
A Trükkös Békák egységekbe járó gyermekeknél a módszer elsajátításával kapcsolatos visszajelzések alapján elmondható, hogy javul a szülő-gyermek kapcsolat, a sport- és tanulási teljesítmény, csökken a teljesítmény szorongás, csökken, vagy megszűnik a különböző helyzetektől, emberektől, tárgyaktól való félelem. 
 
Gyakran előfordul, hogy a gyermek 5 perc alatt elvégezhető házi feladatot is kap, melynek elvégzésébe, gyakorlásba bevonják a szülőket is. 
 
Mindazoknak egyedülálló lehetőséget biztosít a Trükkös Békák franchise, akik egy kipróbált, hosszú távon jövedelmező vállalkozást indítanának az oktatási szektorban.
 

A koncepció két erőssége / A játékos képességfejlesztés és stresszoldás gyermekeknek.
Franchise tanácsadó