Vasárnap indul a Helen Doron nyelvtábor

"Elsősorban Magyarországról és a környező országokból érkeznek diákok, de lesz francia, kanadai, kenyai résztvevőnk is" - Silling Veronika.
Péntek
2012.07.06.
A franchise hálózat első alkalommal rendez Magyarországon nyelvi tábort, ahová a világ minden tájáról érkeznek diákok.
 

A 18. kerületi Helen Doron nyelviskola főszervezésében kezdődik hétfőn a Helen Doron angol nyelvi tábor (International English Camp). Az angliai franchise hálózat nyelvtábora idén Budapesten, a Csillebérci Szabadidő-, és Ifjúsági Központban kerül megrendezésre. A táborba bármelyik franchise partner által üzemeltetett nyelviskolából jelentkezhettek a gyerekek.

Az egy hetes táborban olyan 9 és 17 év közötti diákok vesznek részt, akiknek fő céljük angol tudásuknak egy magasabb szintre emelése és hát ennél jobb alkalmat keresve sem találni. Nem csak a kötelező 30 nyelvóra az, ami biztosítja az angol kommunikációs készségek fejlesztését, de a tábor összetétele is: a nemzeti sokszínűség miatt (a világ minden tájáról érkeznek diákok) az egyetlen nyelv, amivel különböző országok diákjai kommunikálni tudnak az az angol, de erre rákontrázva, nem csak a diákok, de a tábor dolgozói (tanárok, felügyelők, hangulatfelelősök, konyhás nénik, stb.) is csak angol nyelven társalognak a résztvevőkkel.

"A táborozó gyerekek életkora 9-17 év, nagyjából egyenlő arányban. Elsősorban Magyarországról és a környező országokból érkeznek, de lesz francia, kanadai, kenyai résztvevőnk is diákok és tanárok révén." - mondta el Silling Veronika, a tábor főszervezője, egyben a 18. kerületi Helen Doron nyelviskola vezetője.

A tábor lehetőséget kínál a Helen Doron módszer/franchise-hálózat iránt érdeklődőknek is, hiszen külsős látogatóként bepillantást nyerhetnek a Helen Doron koncepció egy-két gyakorlati alkalmazásába.

"Az érdeklődő franchise partnereket mindig szeretettel várjuk. A látogatás előtt fel kell venniük a magyarországi Helen Doron Központtal a kapcsolatot, és érdemes időpontot is egyeztetni, hiszen itt a táborban a gyerekek az elsők." - Silling Veronika.

További információk a Helen Doron hálózatról ide kattintva.

(szt)