Ezért válaszd a Helen Doron English-t

A nyelvoktatás szakértője / A részletesen kidolgozott, átfogó Helen Doron módszer révén mára már több mint kétmillió gyermek (3 hónapos kortól 19 évesig) tanult meg angolul.
2019 legjobb gyermekoktatási franchise hálózata a diákok, a tanárok és a nyelviskolatulajdonos franchise partnerek körében egyaránt bizonyított már.
 

2019-ben a  Helen Doron Csoportot a Nemzetközi Franchise Szövetség (International Franchise Association – IFA) nemzetközi megmérettetésén a legjobb gyermekoktatási franchise-hálózatnak választották. Helen Doron, a hálózat alapítója és vezérigazgatója, februárban Las Vegasban vette át a megtisztelő címet és trófeát.

A gyerekek miért szeretnek a Helen Doron English módszerrel tanulni?

Mert olyan tevékenységeken és játékokon keresztül ismerkednek meg az angol nyelvvel, amelyek lekötik és észrevétlenül fejlesztik őket. Mert a kicsik szeretnek énekelni, táncolni, alkotni, a nagyok pedig az érdeklődési körüknek megfelelő témákkal ismerkedni.

A korai nyelvoktatás jótékonyan hat az anyanyelvi fejlődésre, a kapcsolatok kialakítására és a kommunikációs készségekre, mindeközben a gyerekek megismerik a világot, és kézzelfogható tudással gyarapszanak.

A Helen Doron Oktató Központokban a nyelvtanulás játék, hasznos és élvezetes időtöltés.

A Helen Doron English tanárok olyan szakemberek, akik jól ismerik a gyermekek életkori sajátosságaikat, és a korai nyelvoktatás előnyei mellett fejlesztő eszközök bevonásával megfelelő környezetet biztosítanak a szeretetteljes tanuláshoz.

Helen Doron English Magyarországon is

A Helen Doron English nyelviskolák nálunk is országszerte megtalálhatók, a hálózat idén ünnepli magyarországi fennállásának 15. évfordulóját. Jelenleg 70 franchise partner (valamint az őket összefogó hazai mester partner) üzemeltetésében országszerte több mint 120 helyszínen folynak képzések.

A kiterjedt hálózati lefedettség ellenére Magyarországon továbbra is országszerte lehetséges a nyelviskolalánchoz való csatlakozás, legyen szó egy már működő oktatóközpont vagy nyelvstúdió átvételéről; egy teljesen új vállalkozás elindításáról; vagy az önálló magántanári programba való belépésről.

Az újonnan eladó Helen Doron English franchise jog és jelenlegi tulajdonostól megvásárolható Helen Doron franchise területeink listája megtekinthető weboldalunkon.

Ha készen áll, hogy megtegye a következő lépést az önálló vállalkozóvá válás útján, a Helen Doron English franchise hálózatban, érdeklődjön központi irodánkban: +36 1 262 3675 / hungary@helendoron.com


Saját vállalkozás a gyermekek fejlesztéséért / Számos franchise lehetőséget kínálunk. Lehetőség van kisebb területeken oktató stúdió vagy a nagyobbakon oktató központok létesítésére. Továbbá magántanárként (SET = Self-employed teacher) is lehetőség van bekapcsolódni a franchise rendszerbe az üres területeken.