A Helen Doron English ünnepelhet

A gyermekek oktatásáért / A Helen Doron English 15 egymásra épülő, de minden szinten csatlakozást lehetővé tevő oktatóprogramot dolgozott ki a diákok – a három hónapos kisgyermekektől a 19 éves fiatalokig – számára. A nyelviskola lánc az évek alatt a legnagyobb gyerekeknek szóló nyelvoktató franchise hálózatává nőtte ki magát a világon és Magyarországon egyaránt.
Szerda
2019.04.10.
A nyelviskola lánc a világ legjobb gyerekeknek szóló oktató franchise hálózataként ért oda a 2019. évi Global Franchise Award nyertesei közé.
 

A Global Franchise Award hagyományosan azokat a franchise hálózatokat díjazza évről évre, amelyek jelentős eredményeket értek el a nemzetközi franchise fejlesztés és expanzió területen. És pontosan ez az, amit a Helen Doron English (HDE) csinál. Világszerte már közel ezer iskola szakosodott az angol nyelvoktatásra gyerekek számára már 3 hónapos kortól egészen a 19 éves korosztályig. „Ez a díj master-franchise partnereinknek szól, akik a világ minden táján keményen dolgoztak, és akik nélkül sosem érdemeltük volna ki ezt az elismerést. Nekik köszönhetően a világ ma tudja, hogy a Helen Doron English a legjobb a gyermekek oktatása mellett elkötelezett franchise hálózatok között” – mondta el az alapító Helen Doron brit nyelvész.

A HDE nyelviskolák nálunk is országszerte megtalálhatók, a hálózat idén ünnepeli magyarországi fennállásának 15. évfordulóját. Jelenleg 70 franchise partner (valamint az őket összefogó hazai mester partner) üzemeltetésében országszerte több mint 120 helyszínen folynak képzések délutáni tanfolyamok, iskolai magánórák vagy éppen óvodai foglalkozások, nyári táborok formájában.

Ugyan a Helen Doron English országos lefedettséggel rendelkezik a magyar piacon, azért vannak még területek, ahol elérhető a világhírű márka ernyője alatti működés lehetősége. A franchise érdeklődők három típusú együttműködés közül választhatnak. A csatlakozás Magyarországon lehetséges 50 ezer fő feletti városért/régióért felelős partnerként egy, akár 200 diák oktatását biztosítani képes oktatóközpont megnyitásával; egy nyelvstúdió kialakításával (20-50 ezres terület, kb. 80-100 diák); valamint önálló magántanárként (SET - Self Employed Teacher) elsősorban a kisebb településeken. A franchise  együttműködési forma és üzletformátum függvényében változik a vállalkozásindításhoz szükséges befektetés mértéke is.

Tovább előre

A Helen Doron English mester franchise licence tulajdonosok 5 kontinens 37 országából érkeztek (köztük a Gyerekangol Kft. képviselői is) a spanyolországi Marbella városba a hálózat éves nemzetközi konferenciájára április elején. A mester franchise partnertalálkozón számos új terméket mutattak be, melyek nemcsak a diákok, de a tanárok és az iskolaüzemeltető franchise partnerek munkáját is megkönnyítik. Még Magyarországon is.

Az egyik újítás egy teljesen új, ALPHABOAT névre keresztelt kurzus. Ez a 6-8 évesek számára megalkotott tanfolyam új technológiákat használ az angol nyelvű szövegértés és írás alapjainak elsajátításához. A kurzus oktató anyagának része például egy interaktív okostelefonon alkalmazás is. „Ezeknek a forradalmi megoldásoknak köszönhetően a Helen Doron csoport megerősíti globálisan vezető pozícióját az oktatási ágazatban” – emelte ki az alapító.


3 különböző együttműködési forma / A kiterjedt hálózati lefedettség ellenére hazánkban továbbra is országszerte lehetséges a nyelviskolalánchoz való csatlakozás, legyen szó egy már működő oktatóközpont vagy nyelvstúdió átvételéről; egy teljesen új vállalkozás elindításáról; vagy az önálló magántanári programba való belépésről.