Oxigénbár nyílt Siófokon

Az idén 100 éves, felújított siófoki Víztorony tetején került kialakításra a kávézóként üzemelő Szentkirályi Oxigénbár. A 25-30 fő befogadására képes vendéglátó-egység legfőbb különlegessége, hogy a betérő vendégek 90-95%-os oxigént szippanthatnak a levegőből. Balogh Levente, a piacvezető magyar ásványvízmárka tulajdonos-ügyvezetője elmondta, hogy a bárral elsősorban az oxigénnel dúsított ásványvizüket szeretnék népszerűsíteni, és keresik a Víztoronyhoz hasonló, kiemelkedő helyszíneket Magyarországon, ahol létjogosultsága lenne újabb oxigénbárok megnyitásának.
„Az oxigénnek köztudottan jótékony hatásai vannak szervezetünkre. frissítő, lazító, méregtelenítő, sejtregeneráló és teljesítménynövelő hatása segít a fogyókúrában, a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállításában, sportolás közben a mozgás hatékonyságában és az oxigénhiány pótlásában” – magyarázta el az ügyvezető, Balogh Levente.
„Az oxigénbárok kialakításához a feltételeket a több féle rendszer különbözősége adja, amikkel oxigént szippanthatunk. Amennyiben orrba beszippantható készülék áll rendelkezésre, akkor az akár nyitott térben is megoldható, hiszen közvetlenül az orrunkba vagy az orrunk alatt jön az oxigén. Azonban ha oxigénbefújásos rendszerrel működtetik a bárt – amiket úgy képzeljünk el, mint a légkondicionáló berendezések –, akkor bizony zárt térre van szükség.”
Hazánkban már több városban is találhatóak oxigénbárok, azonban a balatoni régióban a Szentkirályi Oxigénbár az első. A tervek szerint a jövőben franchise partnerek üzemeltetésében nyílhatnak további hasonló kávézók az ország más különleges helyszínein is .
(pcs)

BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

A Touch Coffee Smart Bar egy innovatív, teljesen automatizált önkiszolgáló kávézó koncepció, amely modern technológiával párosítja a minőségi kávé élményét. A franchise rendszer már Kanadában és az Egyesült Államokban is bizonyított, most pedig további terjeszkedésre készül.
A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
Az Eat Salad egy francia gyorsétterem-lánc, amely testreszabható salátákat, tálakat és wrap szendvicseket kínál.
A baguette és croissant után nem meglepő, hogy az egyik ikonikus pékség hálózat Franciaországban indult. Mára viszont már globális jelenlétre tett szert.
10 év után 800 egységet nyitott és 20%-os piaci részesedést szerzett a lengyel gasztro szektor kültéri szegmensében a Sweet Gallery.
legolvasottabb

A franchise, mint gazdasági forma több mint 300 szektorban van jelen, az éttermektől a fodrászokon át, az online oldalakig.
A 2000-es évek elején szinte minden európai országban jelen volt a hálózat, Németországban a Benelux államokban, sőt még hazánkban is. Akkoriban több problémával is küzdött a franchise óriás, hiszen az új piac teljesen más elvárásokat támasztott a hálózat elé. Amikor 2002-ben kivonult a Wendy’s Magyarországról az volt a közvélekedés, hogy drágább versenytársainál, és ezért nem tudta elérni a kívánt forgalmat.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Húsz éves szünet után ismét megvetette a lábát a Wendy's az Egyesült Királyságban, és vele Európában.
Még olyan óriások is, mint a közel 40.000 egységgel rendelkező McDonald's sem sikeres minden piacon. Összegyűjtöttünk 10 olyan országot, ahol valamilyen oknál fogva nem tudott gyökeret verni az amerikai franchise.
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.