Információk elsőkézből, személyesen

Szórakoztató tudomány / Az első Nutty Scientists oktatóközpont 1996-ban nyitotta meg kapuit Madridban. Jelenleg a hálózat már több mint 270 franchise helyszínnel rendelkezik a világ 46 országában (a közép-és keleteurópai régióban Ausztriában és Romániában van jelen a márka).
Hétfő
2018.10.29.
Franchise tájékoztatóval egybekötött konzultációt tart Budapesten az innovatív és szórakoztató oktatóprogramokra szakosodott Nutty Scientists. Kérdezzen a franchise átadótól!
 

A Nutty Scientists franchise lehetőség iránt az elmúlt hónapokban tapasztalt megnövekedett érdeklődésre válaszul novemberben egy franchise tájékoztatót tartunk Budapesten, hogy részletesen és személyesen mutathassuk be koncepciónkat, illetve találkozhassunk, beszélgethessünk az érdeklődőkkel” – tájékoztatott Santiago Martin franchise igazgató. A kategóriájában a világ legjobb franchise márkájaként rangsorolt Nutty Scientists (NS) egy komplett üzleti csomagot kínál, melynek segítségével egy sikeres és prosperáló üzletet működtethetnek a magyarországi mester és egyéni franchise partnerek.

Az 1996-ban alapított NS mára a világ vezető oktatást és szórakoztatást egyesítő franchise hálózatának számít, mely a 3-17 éves fiatalokat szólítja meg interaktív oktatóprogramokkal, és kelti fel érdeklődésüket a tudományok iránt. A 46 országban 276 helyszínnel (271-et franchise partnerek üzemeltetésében) rendelkező hálózat franchise partnerei és instruktorai díjnyertes, szórakoztató és interaktív tantervet valósítanak meg tágabb közösségük helyszínein (saját NS laborjaikban, iskolákban, közösségi házakban, vállalatoknál, bevásárlóközpontokban, stb.)

A Nutty Scientists franchise partnerek és helyszínek kínálatában szerepelnek iskola utáni programok, nyári táborok, iskolai tanulói csoportok, szülinapi partik, felkészítő programok vagy műszaki és problémamegoldó foglalkozások, melyek közös jellemzője, hogy mindig szórakoztató, oktató jellegűek és interaktívak – így a gyerekek úgy tanulhatnak, hogy közben jól érzik magukat.

A jövőbeli magyarországi mester franchise partner, illetve egyéni franchise partnerek rugalmas üzleti modellre számíthatnak, aminek köszönhetően nem kell tudományos háttérrel rendelkezniük, viszont annal inkább elhivatottsággal a gyermekekkel való közös munka iránt. A franchise átadó biztosítja a kipróbált, bizonyított rendszert, átfogó marketing és operatív támogatást, folyamatos tréningeket.

Egy másik, a koncepció rugalmasságából fakadó előny, hogy a franchise partnerekkel szemben nem kötelező elvárás egy konkrét helyszín, Nutty Scientists labor kialakítása. Így szabályozni lehet a kezdeti befektetés mértékét – az elején például otthonról is el lehet kezdeni a munkát, de van lehetőség egy (átlagosan 140-230 négyzetméter alapterületű) NS központ kialakítására is. Ettől függően a mester franchise partnernek 75-150 ezer eurós, minden költséget magába foglaló befektetésre kell számítania az induláskor.


Az egyedi oktató és szórakoztató programok középpontjában a környezetvédelem, a csillagászat, az egészség, műszaki tudományok és egyéb tudományos területek állnak, melyek segítenek erősíteni a fiatalok tudományos érdeklődését.