Az Expense Reduction Analysts (ERA) tanácsadó irodái a költségek optimalizálásában, csökkentésében, ezáltal pedig a rentabilitás növelésében segítenek vállalati ügyfeleiknek, cégmérettől függetlenül.
Hétfő
2017.04.24.
Online szeminárium során tudhatunk meg mindent az Expense Reduction Analysts franchise ajánlatáról, és egy saját tanácsadói iroda megnyitásáról.
 

A tavalyi növekedési ütemet fenntartva, erős első negyedévet zárt az Expense Reduction Analysts (ERA), és hasonló eredményeket vár az idei év következő három hónapjában is. A Magyarországon jelenleg franchise partnert kereső hálózat 2017 első negyedévében 14 új franchise átvevőt köszönthetett soraiban, a hálózat új partnerekkel bővült Belgiumban, Norvégiában, Németországban, Ausztriában, Spanyolországban, Finnországban, Svájcban és Brazíliában. A franchise partnerek különböző ágazatokból, de hasonlóan gazdag tapasztalatokkal indították el saját költségmanagementre és tanácsadásra szakosodott vállalkozásukat. Azok a vállalkozók, üzletemberek, akik szintén érdeklődnek a franchise lehetőség iránt, most egy átfogó online szeminárium során kaphatnak mindenre kiterjedő tájékoztatást.

A franchise partneri érdeklődők részletes informálása és az ERA egyedi franchise lehetőségének bemutatása érdekében, a hálózat május másodikán, délután 6 órakor tartja következő angol nyelvű, online Franchise Webináriumát (Franchise Opportunity Webinar), melynek során – a részletes tájékoztatás mellett – a hálózatfejlesztési igazgató, Neil Burnard személyesen válaszol az érdeklődők felmerülő kérdéseire. A szemináriumon való részvétel ingyenes, mindössze egy rövid regisztrációhoz kötött.

Az Expense Reduction Analysts egy olyan üzleti lehetőséget jelent, ami egy saját, sikeres vállalkozás építésének szabadságát kínálja, valamint annak lehetőségét, hogy a partnerek jelentős bevételre tegyenek szert saját képességeik, készségeik és a hálózati erőforrások, támogatási rendszer használatával. Büszkék vagyunk franchise modellünkre, aminek köszönhetően hálózatunk, az 1992-es megalapítása óta folyamatosan bővül és növekszik. Az online szeminárium során egy komplex áttekintést adunk erről az üzleti modellről, franchise hálózatunkról és partnereinkről” – mondta el Florian Damien, a szeminárium moderátora.

Az ERA – amellett, hogy fogadja egyéni franchise átvevők jelentkezését is – elsősorban olyan országos partnert (Area Developer) keres Magyarországon, aki saját költségmanagement és tanácsadói irodája megnyitása mellett a franchise partneri toborzásért és a helyi franchise partnerek vezetéséért is felelős lenne. Az ERA angliai franchise központja folyamatos kapcsolatban áll az Area Developer partnerekkel a stratégiai fejlesztések sikeres megvalósítása érdekében, valamint támogatást biztosít a marketing, promóció, toborzás, fejlesztések, cégvezetés, IT és pénzügy területeken is. A rendszeres franchise partneri találkozók és rendezvények alkalmával pedig személyes megbeszélésekre, egymásközti tapasztalatcserére és együttműködésre is van lehetőségük a partnereknek.


népszerű a fórumban