Nemzetközi expanzióba kezd a közel 90 éves fagyi márka

Természetes anyagokból és helyi összetevőkből készült fagylalt színezőanyagok vagy ízfokozók felhasználása nélkül; ez a Heiling Eis fagylalt franchise – állítja a rendszergazda Joachim Kitzwögerer. Az 1927-ben, a burgenlandi Lékában alapított családi vállalkozás a magas minőségre, többévtizedes hagyományokra és a régi családi receptekre alapozta hírnevét. Most a hálózat megkezdi franchise partnerek felkutatását Ausztrián kívül is – a kiszemelt desztinációk között van Budapest is.
„Meglepett ez a növekedés” – mondta el az osztrák Wirtschafts Blatt napilapnak Joachim Kitzwögerer, utalva a közel 5 éve megkezdett hálózatépítés sikerére. Jelenleg már 9 ausztriai helyszínen van jelen a vállalat – 3 Burgenlandban, 5 Bécsben és 1 Alsó-Ausztriában – hamarosan pedig már egy tucat egységgel fogja képviseltetni magát a márka szerte Ausztriában, ami középtávon akár 50 fölé is duzzadhat, sőt most már a külföldi terjeszkedés is aktuális téma. A franchise átadó elmondta, Budapestről, Pozsonyból és a németországi Marburg városából érkezett már konkrét érdeklődés.
Az új egységek mellett Joachim Kitzwögerer további fejlesztéseket is tervez, mint például az „Ice Adventure World”, ahol nemcsak a gyártás fog zajlani, de a termelés is. „Epret, áfonyát és sok más gyümölcsöt ültetünk és termesztünk saját magunk, így biztosítva, hogy az a termék, ami eljut a vásárlókhoz, az tökéletes és adalékanyagmentes alapanyagokból készült.”
BÖNGÉSSZEN A HÍREK KÖZÖTT

Az év elején több mint 1500 étterem váltott tulajdonost, megkérdőjelezve az utóbbi 25 év trendjeit.
Hazánkban is keresi partnereit a hálózat, hogy 23 év után újra legyen Wendy’s az országban!
Interjú Brünner Istvánnal, a Gofrim franchise hálózat alapítójával
A Touch Coffee Smart Bar egy innovatív, teljesen automatizált önkiszolgáló kávézó koncepció, amely modern technológiával párosítja a minőségi kávé élményét. A franchise rendszer már Kanadában és az Egyesült Államokban is bizonyított, most pedig további terjeszkedésre készül.
A Fornetti prémium termékeivel és különleges eljárásaival forradalmasította a pékipart, miközben franchise hálózatát Európa-szerte bővíti.
legolvasottabb

Magyarországon is elérhetővé tette franchise koncepcióját az amerikai székhelyű Popeyes Louisiana Kitchen csirkés gyorsétterem lánc.
Bár hazánkban az amerikai óriás nem keres partnert, érdemes belegondolni milyen költségekkel is jár egy gyorséttermet üzemeltetni.
Az elmúlt két évben a DODO szinte teljes egészében franchise-alapú működésre állt át Magyarországon: míg 2023 augusztusában 50%-os volt a franchise-partnerek aránya, ezt az értéket mostanra sikerült megduplázni.
Spanyol gasztro-óriással a háttérben már a szomszédban jár az amerikai pizzérialánc. A magyarországi mester franchise jog is elkelt.
Egy újabb karantén esetén előnyt élvezhet a fogyasztók között ez az étteremtípus. Pontosan mi is a ’ghost kitchen’ lényege?
népszerű a fórumban
Az egymilliárd fontos határ
Tisztelt Szerkesztoseg! Szeretnem felvenni a kapcsolatot a Costa Coffee magyarorszagi franchise partnerevel kavezo nyitasa temakorben. Tudnak ebben segiteni szamomra?...
Az igazi sportbár hangulat
THE TILTED KILT... :)
Egészség és élvezet együttese
Augusztus elsején megnyitott a Chillbox, Görögország legnagyobb joghurtbár hálózatának második magyarországi egysége is, a budapesti Aréna Plázában.
Tovább hódít Budapesten a Vapiano
Már az utolsó simításokat végzik a WestEnd-ben, végül holnap nyitja meg kapuit az új étterem!!
Négy az egyben
Egy érdekes videó interjú, amiben két Villa franchise partner is megszólal: http://www.youtube.com/watch?v=LQexDaZ9p7c
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Kedves Zizu! További információkat talál a franchise katalógusban - http://franchising.hu/franchise/30/my-culture/ - ahol többek közt megtalálja az angliai...
Kávézó vagy Kioszk? Is-is!
Lehet bővebb információt kapni az üzleti lehetőségről? Köszönöm!
Jövőre indul a Fröccsbusz franchise
Szeretnék részletes információt kapni balatoni szezonális működtetéshez a Fröccsbuszról.