Franchising – együttműködésben a sikerért

Az üzleti élet minden területéről érkeznek hálózatok, úgy jól ismert és kiépített márkák, ahogy olyan franchise rendszerek is, amik most jelentek meg a közép-európai piacokon.
Vasárnap
2012.12.09.
Ez a mottója a Cseh Köztársaság és egyben Szlovákia legnagyobb Franchise Vásárának. A franchise szakma figyelme március 8. és 9. között Brno-ra szegeződik.
 

Az előző év – vártnál nagyobb – sikere után idén is megrendezésre kerül Brno városában a Franchise Meeting Point. A Cseh Köztársaság legnagyobb franchise-nak szentelt Show-ja, március 8. és 9. között vár mindenkit, aki érdeklődik a cseh és/vagy szlovák piacokban rejlő franchise lehetőségek iránt. A kiállítás találkozási pont a franchise piac minden szereplője számára: a legjobb vállalkozások, franchise átvevők, partner-jelöltek, érdeklődők, befektetők és olyan külföldi cégek, akik a régióban keresik partnereiket, kínálnak üzleti lehetőséget.

A Vásáron cseh és szlovák koncepciók mellett bemutatásra kerülnek külföldi franchise rendszerek is. Kiállítók elsősorban a régió országai közül – Ausztria, Szlovénia, Lengyelország, Magyarország, Litvánia – érkeznek, de a Vásáron találkozhatnak az ellátogatók például ausztrál koncepcióval is. A nemzetközi sokszínűség mellett a kiállítók – a tavalyi rendezvényhez hasonlóan – a legkülönbözőbb ágazatokból érkeznek. Olyan márkák, hálózatok lesznek jelen, mint az Yves Rocher, Business for Breakfast, a EUROPE ingatlaniroda, az UniCredit Bank Expres vagy a Subway.

- „A Vásár egyszerűen remek. Rengeteg érdeklődő – mindenképp több, mint amit remélni mertünk – látogatott el a standunkhoz. Több találkozót is sikerült megszervezni, és még sajátos együttműködési lehetőségekről is tárgyaltunk egyes érdeklődőkkel.” – nyilatkozta a tavalyi rendezvény után Lenka Křížová, az Yves Rocher franchise menedzsere.

A Franchise Meeting Point mindazon érdeklődő – különösen a kis- és középvállalkozások üzletemberei – számára lett kitalálva, akik további vállalkozási formákat keresnek, és akik érdekeltek kihívásokban, az új üzleti irányzatokban és üzleti innovációkban. Az idei Vásár sajátosságai, hogy minden kiállító a külön erre biztosított program során egy 20 perces prezentáció keretein belül bemutathatja koncepcióját, illetve a prezentációk mellett szakmai előadásokat hallgathat nemzetközi szakértőktől.

- "Mindenképp érdemes részt venni az előadásokon – ami egyben a rendezvény kísérő programja – hiszen olyan, a szakmában vezető szakértők értekeznek majd a franchise alapú növekedés főbb kérdéseiről és lehetőségeiről, mint R.G. Kirsty – a Franchise Pool International tanácsadó cég szakértője; Waltraud Martius, a SYNCON nemzetközi tanácsadó csoporttól vagy Prof. Eckhard Flohr a franchise jogra specializálódott PF&P Rechtsanwälte tulajdonos-ügyvezetője” – mondta el a Franchise Meeting Point szaktanácsadója, Ales Tulpa.

A Franchise Meeting Point kiváló alkalmat kínál a franchise hálózatok egyedi koncepcióinak és üzleti ajánlatainak bemutatására és remek lehetőség új franchise átvevők megtalálására. A Vásár azok számára is ideális, akik népszerűsíteni szeretnék üzletüket a cseh és szlovák piacokon.


népszerű a fórumban